Dział Ogólny > PES 2013
Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!
Nejdro:
No, jakby nie było tych poprawek to byłby PES 2012. Jakieś tam musiały być, ale stwierdzenie, że to "ogromny skok jakościowy" to zdecydowanie przesada.
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto co ja zauważyłem w poprawie gameplaya to przede wszystkim:
- Dużo lepsza gra w obronie (więcej możliwości odbioru, lepiej obrońcy się ustawiają)
- Magiczna biała strzałka
- Lepsze strzały, dośrodkowania
- i przede wszystkim przyjemniejszy drybling, nowe zagrania (głównie dziurki i obiegnięcia obrońców)
Jak na mnie to jest naprawdę postęp :)
--- Koniec cytatu ---
+1
Do tego Player ID i lepsza niż przed rokiem sztuczna inteligencja zawodników, co ważne bramkarze bronią dobrze!
IDareKI:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja pobrałem OFA na PS3 ważącego 60 mega z wszystkimi ligami zrobionymi super, z turniejami międzynarodowymi oraz Bundesligą.
A to najskromniejszy patch, jest sporo innych , większych (niektóre 0,5 GB , sam nie wiem co tam upchali) tak, że argument nietrafiony kompletnie.
--- Koniec cytatu ---
No ale moje pytanie - czy jest to w stylu PesEdita? Poza tym spójrz - ingerowanie w grę na konsoli jest bardzo ograniczone i nie można sobie na to pozwolić tak bardzo jak w przypadku komputera, a wiadomo że FIFA ma tej zawartości w "podstawie" sporo więcej.
Takie jest moje odczucie po prostu, że w PESie jest tego zbyt mało by satysfakcjonować na konsolach, a dodatki z herbami dużo nie zmieniają. Mimo to nie preferuję FIFY, na komputerze zdecydowanie wolę PESa.
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE A to skad mam pesa gdy nie mam orginala
--- Koniec cytatu ---
a ty wiesz, że gdyby cię ktoś tu podebał na policję, że ma pewne informację, ze coś tam z sieci jumasz na większa skale to policja MUSIAŁABY cię sprawdzić.
To wygląda tak, że żartów nie ma bo gdyby nic nie zrobili to w razie czego mieliby problemy (gdyby np była to prowokacja dziennikarska, swego czau FOTA takie zgłoszenia na próbę słała). Rozpoczyna się sprawa, protokołowane sa działania i koszty operacji (które kilka tyś wniosą ) i jeśliby ci coś znaleźli w rejestrach operatora , miałbyś pewne kłopoty + płaciłbyś za akcję policji
tak, że zastanów się czym się chwalisz, niby to internet ale ...(sam pamiętam na jednym takim forum pojechali tak z typem, autentyk)
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ty wiesz, że gdyby cię ktoś tu podebał na policję, że ma pewne informację, ze coś tam z sieci jumasz na większa skale to policja MUSIAŁABY cię sprawdzić.
To wygląda tak, że żartów nie ma bo gdyby nic nie zrobili to w razie czego mieliby problemy (gdyby np była to prowokacja dziennikarska, swego czau FOTA takie zgłoszenia na próbę słała). Rozpoczyna się sprawa, protokołowane sa działania i koszty operacji (które kilka tyś wniosą ) i jeśliby ci coś znaleźli w rejestrach operatora , miałbyś pewne kłopoty + płaciłbyś za akcję policji
tak, że zastanów się czym się chwalisz, niby to internet ale ...(sam pamiętam na jednym takim forum pojechali tak z typem, autentyk)
--- Koniec cytatu ---
naprawde , a gdzie napisalem ze sciaglem pesa z sieci??nigdzie to kolega prowokator mpoesp mi wciska ze z neta mam zreszta jak wiele innych bzdur ktore pisze
Napisalem wyraznie tylko ze nie kupuje pelnej wersji gry co roku a koles sobie rozumie ze niby z netu sciagam . nic takiego nie powiedzialem moze on ma klopoty z rozumieniem.
widze zreszta ze znowu zaczyna blyszczec piszac ze bramkarze bronia dobrze wiec coz.........""co ważne bramkarze bronią dobrze!""
jestem fanem ale nie mam pola do dyskusji z takim czyms.
Nawigacja
[#] Następna strona