Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
★★Soundtrack's by NexaT for PES 2013★★ Oficjalna lista utworów w 1 poście!
Bananek:
To kiedy w końcu ten soundtrack?
NexaT:
Jak znajdę wersje PES'a, na której działa kitserver.
Fatumm89:
czekam i czekam powodzenia ;)
revar:
Do jasnej CHOLERY dlaczego każdy poradnik, każda playlista i wszystko co znajdę o dodawaniu własnej muzyki musi być związane z tym zasranym kitserverem i innym badziewiem jakimiś pesnextami i gównami? Nie mam nic takiego i nie mam zamiaru zaśmiecać kompa i psuć sobie gry głupimi dodatkami. Co to w ogóle jest i po co w instrukcjach pisze, żeby to tam wrzucić skoro czysta wersja gry nie posiada tych całych kitów? Nie da się tego normalnie wrzucić tam gdzie są soundtracki z podstawowej wersji ? Boże..
KubaLa7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo jasnej CHOLERY dlaczego każdy poradnik, każda playlista i wszystko co znajdę o dodawaniu własnej muzyki musi być związane z tym zasranym kitserverem i innym badziewiem jakimiś [link wycięty]ami i gównami? Nie mam nic takiego i nie mam zamiaru zaśmiecać kompa i psuć sobie gry głupimi dodatkami. Co to w ogóle jest i po co w instrukcjach pisze, żeby to tam wrzucić skoro czysta wersja gry nie posiada tych całych kitów? Nie da się tego normalnie wrzucić tam gdzie są soundtracki z podstawowej wersji ? Boże..
--- Koniec cytatu ---
Oryginalny soundtrack jest w plikach z folderu "img" w głównym katalogu gry. Po to jest kitserver żeby móc wgrywać własne dodatki. Nie jest to utrudnianie, a ułatwienie i wcale nic nie zaśmieca. Instalacja kitservera oprócz pobrania i wypakowania do głównego katalogu gry nie wymaga niczego nadzwyczajnego, więc nie rozumiem tego oburzenia...
Jeśli wolisz się bawić w dodawanie muzyki bez kitservera przy używaniu kilku programów - proszę bardzo, wystarczy ruszyć dupsko i poszukać ->
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tylko nie odpowiadam za to, jeśli sobie coś spieprzysz...
Nawigacja
[#] Następna strona