Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
★★Soundtrack's by NexaT for PES 2013★★ Oficjalna lista utworów w 1 poście!
revar:
Instalowałem ten cały kit server to oczywiście jakieś errory były. Kombinowałem aż w końcu chyba się udało to zaś trzeba jakieś pes next foldery znaleźć w folderze kitserver, których też nie mam.. Spróbowałem to wrzucić do głównego folderu "kitserver13", ale w grze żadnych tracków nie dodało.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEInstalowałem ten cały kit server to oczywiście jakieś errory były. Kombinowałem aż w końcu chyba się udało to zaś trzeba jakieś pes next foldery znaleźć w folderze kitserver, których też nie mam.. Spróbowałem to wrzucić do głównego folderu "kitserver13", ale w grze żadnych tracków nie dodało.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli przeszkadza tobie to w ogóle windowsa usuń, bo po co zaśmiecać kompa ?
Radzę nauczyć się tworzyć nowe foldery, a nie krzyczeć. To nie bazar !
revar:
No tak wiadomo, mam sobie zrobić nowy pusty folder o nazwie kitserver i nowy o nazwie pessnext i wtedy na pewno wszystko będzie działać ;s Zastanawiałeś się w ogóle nas sensem swojego posta? Zrobiłem tak jak w instrukcji i nie działa.
pawlodar_10:
Dlaczego chcesz u nas rozwiązywać problemy z patchem od pes.next?
revar:
Nie mam problemów z tym patchem bo go w ogóle nie mam. W instrukcji paczek soundtracków na tym forum jest napisane, że wystarczy to wrzucić do "kitserver" a w innych jest jeszcze dodatkowo folder pes-next. Pierwszy sposób u mnie nie działa a co do drugiego to nie chcę wgrywać patcha jak już gram kilka miesięcy. Jest jakaś inna opcja dodania tych soundtracków albo powód dla którego nie ma ich w grze mimo wrzucenia tego do "kitserver13"?
Nawigacja
[#] Następna strona