Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

72 teams patch demo by Jenkey1002

<< < (4/9) > >>

mefioo:
dobra juz wszystko jasne a patch rzeczywiscie na pierwsy rzut oka robi wrazenie i mam nadzieje ze dalej bedzie sprawial jeszcze lepsze odcucia

Remi:
nie możesz

MR87:
Już ściągam patcha. Ale mam małe pytanko. Czy w Man Utd jest Nick Powell, Angelo Henriquez i Alexander Büttner ?

Pozdrawiam :)

OnoMatoPeja:
Patch jak każdy inny... z tą różnicą że ma wiele drużyn.
Mało dopracowany.

I oczywiście oryginalnie po instalacji (jeśli tak to można nazwać) gameplay jest odmienny od oryginału, czyli słabszy. Dlatego w opcjach preferuje się co nie co pozmieniać...

Ewidentnie jednak nowe wydanie PESEdit Patch Demo 2.0 jest lepsze, dopracowane i z czystym, oryginalnym gameplayem, mimo że ma znacznie mniej drużyn.

kuki334:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch jak każdy inny... z tą różnicą że ma wiele drużyn.
Mało dopracowany.

I oczywiście oryginalnie po instalacji (jeśli tak to można nazwać) gameplay jest odmienny od oryginału, czyli słabszy. Dlatego w opcjach preferuje się co nie co pozmieniać...

Ewidentnie jednak nowe wydanie PESEdit Patch Demo 2.0 jest lepsze, dopracowane i z czystym, oryginalnym gameplayem, mimo że ma znacznie mniej drużyn.

--- Koniec cytatu ---

Ja właśnie w tej sprawie...
Wgrałem tego patcha i wszystko super poza gameplayem... >:( jakaś porażka! Kombinowałem już z załączonym edytorem i nic!!! Nie moge skonfigurować na taki żeby mi odpowiadał. Dlatego pytam czy istnieje możliwość wgrania gameplaya z oryginalnej wersjii dema??? Jak tak to w jaki sposób?? Wiem że za to odpowiada któryś plik ale który?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej