Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
72 teams patch demo by Jenkey1002
WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ja właśnie w tej sprawie...
Wgrałem tego patcha i wszystko super poza gameplayem... >:( jakaś porażka! Kombinowałem już z załączonym edytorem i nic!!! Nie moge skonfigurować na taki żeby mi odpowiadał. Dlatego pytam czy istnieje możliwość wgrania gameplaya z oryginalnej wersjii dema??? Jak tak to w jaki sposób?? Wiem że za to odpowiada któryś plik ale który?
--- Koniec cytatu ---
ja zrobiłem tak:
Posiadam wersję PESedit 1.1 (2.0 to jakieś gówno w ogóle gra się nie włącza)
1. Wgrywamy wersję 1.1 tak jak w instrukcji
2. Następnie wchodzimy do folderu img i usuwamy te pliki: dt0b, dt0c, dt0d, dt0f, dt04
3. Następnie kopiujemy zawartość folderu img patcha od Jenkey1002 do naszego img
4. W ten sposób mamy pliki ex0b, ex0c, ex0d, ex0f, ex04
5. Teraz musimy zmienić początek nazwy tych pilków z ex na dt
6. Z folderu unlock patcha od Jenkey1002 kopiujemy pliki unlock, teams i wklejamy je do naszego folderu unlock i podmieniamy
7. Cieszymy się drużynami od Jenkey1002 bez gównianego gameplayu ;)
The_Wraith:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja zrobiłem tak:
Posiadam wersję PESedit 1.1 (2.0 to jakieś gówno w ogóle gra się nie włącza)
1. Wgrywamy wersję 1.1 tak jak w instrukcji
2. Następnie wchodzimy do folderu img i usuwamy te pliki: dt0b, dt0c, dt0d, dt0f, dt04
3. Następnie kopiujemy zawartość folderu img patcha od Jenkey1002 do naszego img
4. W ten sposób mamy pliki ex0b, ex0c, ex0d, ex0f, ex04
5. Teraz musimy zmienić początek nazwy tych pilków z ex na dt
6. Z folderu unlock patcha od Jenkey1002 kopiujemy pliki unlock, teams i wklejamy je do naszego folderu unlock i podmieniamy
7. Cieszymy się drużynami od Jenkey1002 bez gównianego gameplayu ;)
--- Koniec cytatu ---
A tak w sumie, to czym różni się oryginalny gameplay od tego z patcha Jenkey ?
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A tak w sumie, to czym różni się oryginalny gameplay od tego z patcha Jenkey ?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co zauważyłem to polepszone są podania, a resztę musisz znaleźć w necie ;)
kuki wejdź w folder unlock. Odpal unlock config.exe, wybierz plik przez którą odpalasz grę i daj detach
Artur 7:
staty dla pilkarzy oryg z KONAMI?
kuki334:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ tego co zauważyłem to polepszone są podania, a resztę musisz znaleźć w necie ;)
kuki wejdź w folder unlock. Odpal unlock config.exe, wybierz plik przez którą odpalasz grę i daj detach
--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem tak jak doradzałeś i gameplay jest zaj....ty ale 72 drużyn nie ma. Zostały tylko te z pierwotnej wersji dema :'( Czyli w niczym to nie pomaga...
Nawigacja
[#] Następna strona