Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka

♫ Soundtrack by blackout. ♫ - już do pobrania!

<< < (3/7) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkiedy mozna sie spodziewac download

--- Koniec cytatu ---

Obecnie nie mam nawet jeszcze PES-a 2013, więc na dniach na pewno nie. Po drugie muszę skompletować całą listę utworów. Podejrzewam, że udostępnię soundtrack pod koniec października.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPosłuchaj takich grup:
Avenged Sevenfold
Manowar
np coś takiego :) REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related może coś z tego tu akurat cała płyta jest:)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tu np na energiczne rozpoczęcie gry ;)
Stone Sour
Bullet For My Valentine ale nie wiem jak oni tam teraz grają bo już ich nie słucham:P
Nic więcej do głowy mi nie przychodzi na ten moment ale jeśli się podoba to mogę coś jeszcze poszukać.. rok za bardzo to nie jest :P bardziej podchodzi pod metal i power metal ale warto chociaż posłuchać:)

--- Koniec cytatu ---
Świetna muza. :)

mateusz9966:
Dzięki:) ale przyszło mi do głowy coś co może sprawić iż lista soundtracka może być doskonała:) otóż
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
coś w tym rodzaju, czyli covery Acid Drinkers jest to metalowa grupa, a ich covery są jedyne w swoim rodzaju, zawsze dodawają coś od siebie, co sprawia że utwór jest po prostu ciekawy:) nawet z britney spears(czy jakos tak;p) cos tam mieli i wyszlo genialnie:) 
REJESTRACJA lub LOGOWANIE  Posłuchajcie całego:) wpada w ucho;) ta chrypka w głosie mmm:D
EW coś z polski jak Hunter (genialni polacy:) i ich teksty bardzo prawdziwe) lub Coma
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tych nie znam za bardzo dziś znalazłem:)

Spytam dziewczyne co tam ma u siebie bo kilka takich kawałków gitarowych miała:) takich bardziej rockowych. Jakieś tam pojęcie mam to może się przyda komuś moja wiedza:)

co powiedzie na klasyke Vivaldi i Ludwik na gitarach?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related

Ewentualnie helloween był jakiś koncertowy utwór gdzie dali poszaleć josziemu:) z tego co pamiętam ;)

Ew możecie podać czy więcej gitary czy klasyku roka/metalu może coś energicznego to podam dokładnie:)
Dla podniesienia ducha REJESTRACJA lub LOGOWANIE :)

blackout.:
Spokojnie, ja nie szukam nowych utworów do soundtracka. Robię go szczególnie z myślą o sobie, a nie o udostępnieniu na pesleague. Chcę żeby była tam moja ulubiona muzyka, żebym słuchał go z przyjemnością, a nie jakieś na siłę zespoły.

mateusz9966:
Spoko:) ja tylko polecam:) ee tu był gdzies chyba temat o tym jak wgrać własną muze do pes 2012 podasz go bo nie umiem znaleźć.. czy ew sam byś mógł podpowiedzieć co i jak i z czego korzystać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej