Skończyć jedno, a przede wszystkim zrobić to szybciej, a nie przed wyjściem pes 2014 :/
Jeśli listopad, to dla Ciebie "przed wyjściem PES'a", to gratuluje. Mam swoje powody do tego, aby nie robić z krissem i do tego, aby robić spolszczenie samemu. Jak chcecie, żeby wyszło szybciej, to pomóżcie.
Właśnie natrafiłem się na listę sponsorów i zastanawiam się, czy ją tłumaczyć.
Przykłady:LINIE LOTNICZE GREAT-WAZHIL - GREAT-WAZHIL AIRLINES
SPÓŁKA VALLAMDAL - VALLAMDAL COMPANY
GRUPA WIRLENZ - WIRLENZ GROUP
Spółka linii lotniczych Turkish Airline - Turkish Airline Company
Wiem, że to ostatnie nie brzmi zbyt dobrze, ale samo "Spółka linii lotniczych Turkish", też tak średnio.Głosujcie w ankiecie.
04.10.2012
Oficjalnie prace nad spolszczeniem zostały wstrzymane. Mam kontakt tylko z 1 pomocnikiem, który i tak ma mało czasu na tłumaczenie kwestii. Gdybym zostawił tryb online, to samo spolszczenie wersji offline pewnie byłoby u schyłku prac, ale no niestety - chciałem, aby wszystko było przetłumaczone od razu.
Pomocnik, który był odpowiedzialny za główne kwestie w ML, także się nie odzywa. (tylko nie myślcie sobie, że te wszystkie zdania dałem dla pomocnika, żeby mieć z głowy, nie nie... ja też przetłumaczyłem tego w cholerę) Nie pisze, że spolszczenie nie wyjdzie, bo wyjdzie, ale sam nie wiem kiedy. W szkole także materiał jest ostatnio ciężki, mam masę sprawdzianów, a także poprawek.
Jeśli ktoś jest chętny do pomocy, to proszę się zgłosić na PW, tam wszystko wytłumaczę.
Pozdrawiam.
21.10.2012
Chciałem odświeżyć i napis, że spolszczenie żyje i prace trwają, monotonnie, ale trwają. Niedługo wydam aktualizacje i myślę, że za jakiś czas można spodziewać się pełnej wersji. Zobaczymy co życie przyniesie.
PS. Głosujcie w ankiecie. Wyniki mogą być dla mnie motywacją i demotywacją, ale chce wiedzieć.
02.11.2012
Mam obecnie duże problemy z komputerem, więc nic nie wiem o spolszczeniu, kiedy wyjdzie, itp... Bardzo was za to przepraszam, to nie jest zależne ode mnie. I przeprosiny dla pentozy, u którego podjąłem się pracy, a nie wypełniłem obowiązku.
Na forum dziennie przesiaduje kilkanaście minut, więc to taka krótka informacja dla was. Pozdrawiam.