Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne spolszczenie PES 2013 by NexaT for pesleague.pl|WIADOMOŚĆ DLA WAS!!
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkliknij w obrazek, aby zobaczyć zdjęcia.
Data wydania: 21.11.2012rPostęp prac: 45%
NexaT:
Postęp prac: 45%
Ilość plików: 428
Ilość przetłumaczonych plików: 197 (dane nieaktualne)
Data wydania: 22.11.2012r (data eksperymentalna)
Lista pomocników:
Mioush (Wieczko)
cisak112
Luku
Mixxars
Mimo, iż poszukiwałem 1-2 osób do pomocy, to we wrześniu zgłaszało się na prawdę
dużo ludzi, więc postanowiłem ich przyjąć do projektu. W końcu co 2 głowy, to nie 4.
Ostrzegam także, aby nie korzystać z pomocy "fanPESatyk" oraz "Shakur44". Zawracali
mi dupę, że chcą pomóc, a teraz nie dają znaku życia, chociaż na forum przesiadują.
Przepraszam za opóźnienie z wydaniem aktualizacji, ale poprawiałem jeszcze ostatnie błędy.
Jeśli moderator nie ma nic przeciwko, to chciałbym temat zostawić otwarty, aby userzy mogli podyskutować
na temat ostatnich scrennów, i ogólnie na temat spolszczenia.
Bemol17:
No no... spolszczenie wygląda zarąbiście, kawał dobrej roboty chłopaki naprawdę i oby tak dalej ;)
Tylko na 6 zdjęciu w trybie oglądania meczu ligi mistrzów jest "Obejrzyj dwie drużyny kontrolowane przez komputer, przeciwko sobie". Jest fajnie, ale ja bym tutaj dał "Obejrzyj dwie drużyny kontrolowane przez komputer i grające przeciwko sobie" lub "Obejrzyj dwie drużyny grające przeciwko sobie, kontrolowane przez komputer".
Reszta wypas, wszystko idealnie ;)
Tyle ode mnie, Pozdrawiam ;)
Damiao:
Napisałeś że spolszczenie będziemy mogli sami przetestować w grze a więc gdzie link do tego 45% ?
Osama_Vinladen:
zły nick mi wpisał miało być Wieczko nie Miuosh
Nawigacja
[#] Następna strona