Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Nieoficjalne spolszczenie PES 2013 by NexaT for pesleague.pl|WIADOMOŚĆ DLA WAS!!

<< < (2/3) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENapisałeś że spolszczenie będziemy mogli sami przetestować w grze a więc gdzie link do tego 45% ?

--- Koniec cytatu ---
Napisałem, że będzie to ostatnia aktualizacja ze scrennami, a następne postępy prac (czyt. zdjęcia) zobaczycie sami w grze. (czyli po wydaniu pełnej wersji, nie 45%)

Mathi:
Patrząc na screeny, sądzę że to spolszczenie będzie wyjątkowe. Czekam z niecierpliwością na wydanie i życzę powodzenia w dalszej pracy. :)

Sakret:
Tylk ozastanawia mnie poco dwa spolszcenia dwie grupy na tym forum robią, to bez sensu , zamaist połączyć oba i skończyć jedno .

joostrup:
Zdjęcia wyglądają wspaniale. Już nie mogę się doczekać! Daj znak jeśli jeszcze szukasz pomocników ;)

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylk ozastanawia mnie poco dwa spolszcenia dwie grupy na tym forum robią, to bez sensu , zamaist połączyć oba i skończyć jedno .

--- Koniec cytatu ---
Poruszyłem kiedyś na forum tą samą kwestie, komentujący niemal mnie zjedli...... jak mogłem zadać takie pytanie, po czym moderator usunął temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej