Dział Ogólny > PES 2013
Coś na temat PES 2014...
piuk11:
nadchodzi nowy silnik, więc może jakaś ciekawa animacja nadejdzie :P
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEuwazam ze to nic trudnego mi nie chodzi o sama kase ale nie lubie tego trendu w ktorym wszedzie teraz olewa sie gre dla jednego gracza kosztem multi. nie dalbym za pesa tyle jesli bylby tam prawie sam multi. chyba ze multi jest fajnym rozszerzeniem trybu dla jednego gracza
--- Koniec cytatu ---
A jakby była gra robiona pod offline to i tak byś nie kupił.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jakby była gra robiona pod offline to i tak byś nie kupił.
--- Koniec cytatu ---
eee jak to nie kupil? w wiekszosci gry maja przewage jednak trybu dla jednego i nie przeszkadza to w zakupie? chocby rome total war czy shogun 2? cos probujesz udowodnic ale nie wiem co. jakby byla pod ofline tylko kupilbym jesli bylaby tansza proste tak?
A wiekszosci gier nie kupuje owszem bo wydaje pieniadze jak mam pewnosc ze to nie gniot dlatego w tym roku i tak przetestuje pelna wersje przed zakupem. bo drugiego dema jak nie bylo tak niema a konami wierzyl na slowo nie bede ze w pelnej nie zmienia gameplaju.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEeee jak to nie kupil? w wiekszosci gry maja przewage jednak trybu dla jednego i nie przeszkadza to w zakupie? chocby rome total war czy shogun 2? cos probujesz udowodnic ale nie wiem co. jakby byla pod ofline tylko kupilbym jesli bylaby tansza proste tak?
A wiekszosci gier nie kupuje owszem bo wydaje pieniadze jak mam pewnosc ze to nie gniot dlatego w tym roku i tak przetestuje pelna wersje przed zakupem. bo drugiego dema jak nie bylo tak niema a konami wierzyl na slowo nie bede ze w pelnej nie zmienia gameplaju.
--- Koniec cytatu ---
Zrozum, że przykładowo 60% kupuje PESa, a jakby miało być robione tylko pod offline to by pobrało 10%. Po to się robi grę pod online, aby kasę zarabiać. Logiki
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnadchodzi nowy silnik, więc może jakaś ciekawa animacja nadejdzie :P
--- Koniec cytatu ---
Animacje nie robi się na silniku tylko techniką motion capture.
Nawigacja
[#] Następna strona