Dział Ogólny > PES 2013

Coś na temat PES 2014...

<< < (21/31) > >>

WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem do kogo pijesz . jesli 120 zloty uwazasz za pryszcz to gratuluje ja wiem ile trzeba robic zeby miec pieniadze i mam troszke wiecej szacunku. jakbym dostal na gierke od rodzicow pewno bym nie narzekal ale to bylo minelo

--- Koniec cytatu ---

pomyśl logicznie... wiesz że gra wychodzi praktycznie raz w roku do tego prawie o tej samej porze ;) nie uważasz że przez cały rok uzbieranie 120zł to jest nic??... tak wiem kto w tych czasach tak odkłada... ok ale to jest raptem pół nocy przepite w klubie/barze...

ja kupuję grę gram i tyle... wku__wia mnie czasami te online ale nic na to nie poradzę... olewka i koniec ;)

ale nie siedzę na forum i wale co komentarz to i tamto o pesie... bo to jest żenujące... jest info o nowym pesie a z 6 stron to 99& spam...

zanim TP wprowadziło internetu w polsce do ogólnego korzystania to była kopalnia wiedzy... dziś jest to kopalnią głupoty ;)

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem do kogo pijesz . jesli 120 zloty uwazasz za pryszcz to gratuluje ja wiem ile trzeba robic zeby miec pieniadze i mam troszke wiecej szacunku. jakbym dostal na gierke od rodzicow pewno bym nie narzekal ale to bylo minelo

--- Koniec cytatu ---
Jak cię nie stać na samochód to też go ukradniesz ???

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpomyśl logicznie... wiesz że gra wychodzi praktycznie raz w roku do tego prawie o tej samej porze ;) nie uważasz że przez cały rok uzbieranie 120zł to jest nic??... tak wiem kto w tych czasach tak odkłada... ok ale to jest raptem pół nocy przepite w klubie/barze...

ja kupuję grę gram i tyle... wku__wia mnie czasami te online ale nic na to nie poradzę... olewka i koniec ;)

ale nie siedzę na forum i wale co komentarz to i tamto o pesie... bo to jest żenujące... jest info o nowym pesie a z 6 stron to 99& spam...

zanim TP wprowadziło internetu w polsce do ogólnego korzystania to była kopalnia wiedzy... dziś jest to kopalnią głupoty ;)

--- Koniec cytatu ---
uwazam ze to nic trudnego mi nie chodzi o sama kase ale nie lubie tego trendu w ktorym wszedzie teraz olewa sie  gre dla jednego gracza kosztem multi. nie dalbym za pesa tyle jesli bylby tam prawie sam multi.  chyba ze multi jest fajnym rozszerzeniem  trybu dla jednego gracza

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak cię nie stać na samochód to też go ukradniesz ???

--- Koniec cytatu ---
gdzie napisalem ze ukradne? nigdzie ale jesli samochod nie mialby drzwi  lub szyb a musialbym je dokupywac w dlc lub nie mialby kol nie kupilbym takiego. chodzi mi tylko o rownowage gdzie grajac w pes online czy offline mam zblizona satysfakcje np w masterlig;p ;D

nawet nie pomyslalem o wymianie koszulek kurde byloby ciezko ale i falujacych pod wplywem wiatru koszulkach choragiewkach juz tak :) Jest co wprowadzac

Madristas:
A Dema numer 2 jak nie było na PC tak nie ma  :P  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej