Dział Ogólny > PES 2013

Coś na temat PES 2014...

<< < (26/31) > >>

MichW:
darko daj spokój. Trochę programuję, ale nie znaczy to, że nie mam prawa udzielić swojej opinii w zamian za danie $$ konami

Uxi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiekawe jak ty byś wygospodarował bufor pamięci aby dodać te efekty nie zwiększając wymagań gry.Na konsolach gra musi iść płynnie a wersja pc jest identyczna z tą na konsolach.Coś trzeba by usunąć aby dodać coś.

--- Koniec cytatu ---

Nie no masz rację. Przemyślałem to sobie, poczytałem troche i doszedłem do wniosku, że
takie zajawki to dopiero za może 15 lat wejdą, jak będziemy mieć 8 generacje konsol i kompy
z 16 rdzeniami, 1TB pamieci Ram i kartą grafiki 2TB. Wytrzymam, wtedy pogram sobie w deszczu ^^

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie no masz rację. Przemyślałem to sobie, poczytałem troche i doszedłem do wniosku, że
takie zajawki to dopiero za może 15 lat wejdą, jak będziemy mieć 8 generacje konsol i kompy
z 16 rdzeniami, 1TB pamieci Ram i kartą grafiki 2TB. Wytrzymam, wtedy pogram sobie w deszczu ^^

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli chodzi o deszcz to już teraz możemy to mieć wystarczy  rozdzielczość stroi zmniejszyć troszkę i powinno starczyć aby udźwignąć efekt deszczu, chyba rozumiesz, że deszcz troszkę obciąży system.Konami doszło do wniosku, że zamiast deszczu lepiej przeznaczyć troszkę pamięci jak i cpu konsoli na inne efekty.

NexaT:
Czy te Player ID wiąże się z tym, iż np. taki Lampard będzie miał własną animacje strzelania wolnych itp...?

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy te Player ID wiąże się z tym, iż np. taki Lampard będzie miał własną animacje strzelania wolnych itp...?

--- Koniec cytatu ---
To może się wiązać z wieloma rzeczami można zgadywać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej