Dział Ogólny > PES 2013
Coś na temat PES 2014...
NexaT:
No to KONAMI są po prostu mistrzami... wprowadzili Player ID i nigdzie nie wyjaśnili, co to jest?
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to KONAMI są po prostu mistrzami... wprowadzili Player ID i nigdzie nie wyjaśnili, co to jest?
--- Koniec cytatu ---
Sorki mój błąd Player ID oznacza indywidualne umiejętności piłkarza animację styl wykonywania rzutu rożnego, wolnego, strzału itd.
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdarko daj spokój. Trochę programuję, ale nie znaczy to, że nie mam prawa udzielić swojej opinii w zamian za danie $$ konami
--- Koniec cytatu ---
Każdy ma prawo udzielić swoją opinię i ja ci tego nie bronię.Ja chcę aby PES był najlepszą grą na świecie z fotorealistyczną grafiką i super realistycznymi animacjami bo jak nie to *uj im w du*ę.Wiem, że potrafią to zrobić, ale im się nie chcę.
Uxi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli chodzi o deszcz to już teraz możemy to mieć wystarczy rozdzielczość stroi zmniejszyć troszkę i powinno starczyć aby udźwignąć efekt deszczu, chyba rozumiesz, że deszcz troszkę obciąży system.Konami doszło do wniosku, że zamiast deszczu lepiej przeznaczyć troszkę pamięci jak i cpu konsoli na inne efekty.
--- Koniec cytatu ---
Ok. masz rację, zgadzam się z tym, że na pewno w jakimś tam stopniu by system obciążyło, ale
i tak nie chce mi sie wierzyć, że na tyle, że nie mogłoby tego być... wrócimy do tematu za rok :P
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk. masz rację, zgadzam się z tym, że na pewno w jakimś tam stopniu by system obciążyło, ale
i tak nie chce mi się wierzyć, że na tyle, że nie mogłoby tego być... wrócimy do tematu za rok :P
--- Koniec cytatu ---
W tej chwili gry na konsolach nie wyciągają więcej jak 30 klatek więc dodanie deszczu kilka klatek by wzięło, a gdzie inne bajery brudzenie się stroi idt. Konami postanowiło wywalić te efekty i poświęcić zasoby na inne aspekty grafiki.Pamiętajmy, że konsole mają już 7 lat i słabe podzespoły 512 mb RAM na dzisiejsze czasy to bardzo mało nawet dla konsol, a tyle ma xbox 360 jak i Playstation 3.Nie chcę się wymądrzać, ale po prostu rozumiem posunięcie KONAMI i zdaje sobie sprawę jak ciężko jest zrobić grę komputerową.
Nawigacja
[#] Następna strona