Dział Ogólny > PES 2013

Coś na temat PES 2014...

<< < (30/31) > >>

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidziałem kilku piłkarzy, którzy próbowali wybić piłkę głową podczas strzału, więc nie wiem dlaczego ten "skill" miałby być przypisany tylko Terremu. Według mnie dobry ruch ze strony KONAMI. ;)

--- Koniec cytatu ---

nie twierdzę że to zły ruch, ale jak "reklamowali" jako Player ID to powinny być to unikalne umiejętności graczy;)

mateusz9966:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę, że sami fachowcy w tworzeniu gier tutaj komentują. Wszyscy wiedzą jak należy zrobić dobrego PESA a jak przyjdzie co do czego to nie potrafią nawet napisać jednego skryptu.

--- Koniec cytatu ---

Moja odpowiedź tyczyła się tego:)
najmocniej przepraszam za wprowadzenie chaosu:) nie wiem jak to się stało chyba źle kliknąłem i zamiast na ostatnią stronę walnęło mnie na 8:P REJESTRACJA lub LOGOWANIEa sam potrafisz?:) jak tak to z tego co pamiętam od 2 lat mój tata ma robotę dla informatyka:) jest do napisania program, dość złożony:)

--- Koniec cytatu ---

Tak więc mój komentarz (2 cytat) tyczy się 1 cytatu :)

Jeśli ktoś chce zarobić to spytam tatę czy to dalej aktualne:) zeskanuje mu potem co jest wymagane i wio:) tylko do tego trzeba mieć opanowaną elektronikę lub elektrotechnikę:) oraz fizykę o ile dobrze pamiętam:)

Uxi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
nie twierdzę że to zły ruch, ale jak "reklamowali" jako Player ID to powinny być to unikalne umiejętności graczy;)

--- Koniec cytatu ---

a czy ten skill przepraszam, jest taki super trudny do wykonania, że tylko Terremu miałby
się udawać, czy co ? Raczej "rzucić się  głową na piłkę" każdy piłkarz potrafi...

Na moje player ID to np. rozkrok CR7 podczas wykonywania rzutu wolnego.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa czy ten skill przepraszam, jest taki super trudny do wykonania, że tylko Terremu miałby
się udawać, czy co ? Raczej "rzucić się  głową na piłkę" każdy piłkarz potrafi...

Na moje player ID to np. rozkrok CR7 podczas wykonywania rzutu wolnego.

--- Koniec cytatu ---
Chodzi o to, że jest to jego autorskie zagranie to tak jakby w pesie każdy zawodnik przy żucie wolnym stał w rozkroku jak ronaldo.

Artur 7:
a z tego co wiem a takim rozkroku stał też Drogba, czyli juz nie jest to autorskie zagranie C.Ronaldo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej