Dział Ogólny > PES 2013
Coś na temat PES 2014...
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Szczerze mówiąc to jest to bardzo lipnie zrobione ponieważ to Player ID - podam na przykładzie który widziałem - tj. John Terry i jego 'nurkowanie':
widziałem u kilku już zawodników - bodajże ktoś z Man City, Borussia... Maor Melikson (?!) także troszke ten Player ID nie jest taką "indywidualną" umiejętnością... ;/
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się, że to nie jest Player ID, po prostu zrobili to jako nową animację.
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWydaje mi się, że to nie jest Player ID, po prostu zrobili to jako nową animację.
--- Koniec cytatu ---
więc po co 'reklamowali' "nowe animacje" Neymara, Iniesty, Ronaldo - jako Player ID?
ta główka Terrego też była 'reklamowana' pod tą nazwą...
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem o co Ci chodzi. W tym filmiku Terry próbował blokować strzał głową, no i co? Na przykładzie Player ID chciałbyś, aby robił tak w PES'ie?
--- Koniec cytatu ---
heh... nie chciałbym aby robił bo JUŻ robi...
nie wiem czy śledzisz informacje ale właśnie tak jest w PES 2013, jest animacja w której zawodnik broni właśnie w ten sposób uderzenie;)
ale mi chodzi o to że jest to u wszystkich! a nie tylko u Terrego - pomimo że to jego unikalny 'skill'...
Tutaj masz Terrego w PES 2013:) :
NexaT:
Widziałem kilku piłkarzy, którzy próbowali wybić piłkę głową podczas strzału, więc nie wiem dlaczego ten "skill" miałby być przypisany tylko Terremu. Według mnie dobry ruch ze strony KONAMI. ;)
mateusz9966:
a sam potrafisz?:) jak tak to z tego co pamiętam od 2 lat mój tata ma robotę dla informatyka:) jest do napisania program, dość złożony:)
NexaT:
Do kogo ten post jest skierowany?
Nawigacja
[#] Następna strona