Dział Ogólny > PES 2013
Coś na temat PES 2014...
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa natomiast przyznam ze od poprzedniej edycji nawet komputer mimo schematycznej gry stal sie na najtrudniejszym poziomie jakas realna przeszkada. moze brakuje mi tez umiejetnosci ale lubie wyzwania gdy nie zawsze bramki wpadaja jak z kapelusza.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, ogólnie w Pesie nigdy nie było takiej schematyczności jak w Fifie, gdzie każda bramka padała po takiej samej akcji.
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokładnie, ogólnie w Pesie nigdy nie było takiej schematyczności jak w Fifie, gdzie każda bramka padała po takiej samej akcji.
--- Koniec cytatu ---
Szczerze mówiąc w 2013 odkryłem taki "błąd" - jeszcze nie grałem wiele na SuperStar (ze 2-3 mecze) więc nie wiem jak tam jest z obroną komputera - ale jeśli na TopPlayer mam ustawioną gre "szeroko", a idę środkiem z lekką tendencją na prawą stronę to komputer schodzi do prawej strony a z lewej otwiera się miejsce dla mojego skrzydłowego i puszczam prostopadłą piłkę bądź przerzut i już jestem na 30 metrze całkowicie niepilnowany - mogę zejść na środek tak do 22-20 metra i uderzyć, bądź idąc po skrzydle dośrodkować bez żadnych problemów... takie lekkie niedociągnięcie bo zdarza się to dość często - nawet z 6-8 razy w ciągu 15-minutowego meczu.
Jednak trzeba przyznać że w PESie jest naprawdę duża różnorodność sposobów w jaki można rozegrać akcję, puścić dobrą piłkę i rozklepać przeciwnika. Już we wtorek demko FIFY i mam nadzieję że najpóźniej środę PESa więc porównamy dwa twory i poznamy po raz kolejny (przynajmniej pewnie ja) że FIFA jest na kilka meczy a PES na cały sezon... ^^
WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa natomiast przyznam ze od poprzedniej edycji nawet komputer mimo schematycznej gry stal sie na najtrudniejszym poziomie jakas realna przeszkada. moze brakuje mi tez umiejetnosci ale lubie wyzwania gdy nie zawsze bramki wpadaja jak z kapelusza.
--- Koniec cytatu ---
w PES12 poziom gry cpu był najtrudniejszy we wszystkich PESach... ja tam jakiegoś wielkiego problemu nie miałem ale dało się odczuć że to sztucznie nakręcanie gry... zaczynając mecz wiedziałeś że będzie tikitaka i to z jaką drużyną byś nie grał czy ona miała rate 90 albo 40... wszystkie grały tą samą kosmiczną klepkę... to było żenujące strasznie :D ja w full wersji zagrałem może kilka meczy z cpu a tak to tylko online bo po to się kupuje PES'a ;)
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw PES12 poziom gry cpu był najtrudniejszy we wszystkich PESach... ja tam jakiegoś wielkiego problemu nie miałem ale dało się odczuć że to sztucznie nakręcanie gry... zaczynając mecz wiedziałeś że będzie tikitaka i to z jaką drużyną byś nie grał czy ona miała rate 90 albo 40... wszystkie grały tą samą kosmiczną klepkę... to było żenujące strasznie :D ja w full wersji zagrałem może kilka meczy z cpu a tak to tylko online bo po to się kupuje PES'a ;)
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie nie po to sie kupuje bo inaczej bys mial do wyboru towarzyski i gre online i tyle jesli chodzi o tryby. takiego pesa za 20 zloty bym przelknal nie za 120. to tryby sa wazne a gra online zaczyna sie jak sie znudza inaczej szkoda kasy. Ja oczekuje ze to bedzie gra a nie platne dlc online i jesli nie ma tez ciekweej rozgrywki dla jednego gracza to ja firmom idacym na latwizne dziekuje
mateusz9966:
ja się do gry online mocno zraziłem.. i przez kolejne lata dziękuje bardzo, nie skorzystam :)
Nawigacja
[#] Następna strona