Dział Ogólny > PES 2013

Coś na temat PES 2014...

<< < (19/31) > >>

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja się do gry online mocno zraziłem.. i przez kolejne lata dziękuje bardzo, nie skorzystam  :)

--- Koniec cytatu ---
a co konkretnie lagi? czy ilosc osob bo ja zamierzam w tym roku wlasnie troche online pograc nie gralem chyba od 3 lat

WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno wlasnie nie po to sie kupuje bo inaczej bys mial do wyboru towarzyski i gre online i tyle jesli chodzi o tryby. takiego pesa za 20 zloty bym przelknal nie za 120.  to tryby sa wazne a gra online zaczyna sie jak sie znudza inaczej szkoda kasy. Ja oczekuje ze to bedzie gra  a nie platne dlc online i jesli nie ma tez ciekweej rozgrywki dla jednego gracza to ja firmom idacym na latwizne dziekuje

--- Koniec cytatu ---

ja tam mam głęboko gdzieś takie myślenie...

pogram znudzi mi się i nie będę grał - to chyba proste?!... a trolowanie na forum zostawiam dzieciom które narzekają że gra jest za droga a kase i tak dostają od sponsora czyt. rodziców... 

głęboko zastanawiam się nad kupnem gry również na konsole :) zawsze to gra bez cheaterów...

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja tam mam głęboko gdzieś takie myślenie...

pogram znudzi mi się i nie będę grał - to chyba proste?!... a trolowanie na forum zostawiam dzieciom które narzekają że gra jest za droga a kase i tak dostają od sponsora czyt. rodziców... 

głęboko zastanawiam się nad kupnem gry również na konsole :) zawsze to gra bez cheaterów...

--- Koniec cytatu ---
nie wiem do kogo pijesz . jesli 120 zloty uwazasz za pryszcz to gratuluje ja wiem ile trzeba robic zeby miec pieniadze i mam troszke wiecej szacunku. jakbym dostal na gierke od rodzicow pewno bym nie narzekal ale to bylo minelo

NexaT:
Może trochę zmienię temat, ale, czy nigdy wam nie brakowało animacji ściągania koszulki przez zawodnika, po strzelonej bramce? :P

Nederland:
Albo wymiany koszulek po meczu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej