Panowie, jak wiecie na dniach (tygodniach?) zakończę swoją karierę EURO 2016. Pozostało mi do rozegrania pięć meczów (w zasadzie to cztery, bo jeden jest już w zanadrzu). Od kilku lat prowadzenie kariery traktuję jako hobby, bo jak większość karierowiczów i ja lubię pisać, a także przeżywać to wszystko na swój sposób. Nie powinien dziwić więc Was fakt, że lecę tutaj z pytaniem, co dalej. Nie chcę wypytywać się o to, co Wy byście czytali, bo dobrze wiemy, że największe zainteresowanie karierowiczów... to ich własna kariera
Po prostu zapytam co ma lepsze perspektywy. Mam kilka pomysłów, w głowie pojawiają mi się już gotowe posty z rozmaitymi innowacjami (jakkolwiek głupio to brzmi
).
1.
SERIE A, więc od daaawna chodzi mi po głowie kariera Milanem. Prawie dwa lata temu
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE wątek o tym klubie. Trochę wypalił, trochę nie, bo przetrwał niecały miesiąc. Teraz chcę przypomnieć sobie, jak to jest prowadzić temat o jednym klubie
Jak wiecie, Milan dostał niedawno ogromny zastrzyk gotówki, więc pole do popisu miałbym niezłe. Oczywiście nie zrobiłbym żadnej rewolucji, lecz starałbym się trzymać zdrowego rozsądku. Poza tym mam też smaka na Juventus, jednakże nie kibicowałem jakoś bardzo nigdy temu klubowi...
2.
PREMIER LEAGUE, tak, to też wchodzi w grę. Zawsze fascynowała mnie ta liga, jak większość zapewne. Myślę nad Arsenalem, Liverpoolem, ewentualnie Manchester United. Szlagierowe spotkania, w niektórych przypadkach europejskie puchary. No fajnie by było.
3.
PRIMERA DIVISION, Real Madryt albo Barcelona. Wiem jednak, że kariery tymi drużynami nie są, że tak powiem - zbyt oryginalne. Jednak zawsze byłem w jakiś sposób związany i zafascynowany tymi drużynami (głównie ze względu na Ronaldo).
4.
LIGA MISTRZÓW 15/16, tutaj jednak sam się jeszcze zastanawiam, czy byłby to dobry pomysł. Już przecież powoli kończę jeden turniej, a pakowałbym się w drugi... No i transfery, zmiany w kadrach. Nie wiem, raczej nie, ale zobaczy się.
4.
EURO U-21/MUNDIAL U-20, zainspirowany niedawno zakończonymi Mistrzostwami do lat 20 sam wpadłem na pomysł, by zorganizować coś takiego. Jest kilka patchy, by mógł pozwolić sobie na ten turniej, ale tak jak wyżej - mogłoby szybko przepaść, ze względu na to, że już teraz prowadzę podobny turniej.
W przypadku trzech pierwszy pomysłów w karierze włączyłbym letnie okienko transferowe, a sezon rozpoczął od 15/16.
Dajcie jakieś pomysły