Karierę zacząłeś 9 października i już Ci się znudziła?
Weź wybierz sobie porządnie klub, najlepiej sam, a nie "weźcie mi dajcie propozycje, jakim klubem grać", a później "fuck, źle mi się gra, ale kariera kończę bo save padł, sorry".
A ja chciałbym się was zapytać, co sądzicie o mojej gazetce:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEPisałem jakiś czas temu, że będę prowadził karierę BaL w grudniu, lub w tym okresie, ale widzę, że takie kariery nie są tutaj popularne, więc będzie to raczej ML. W wolnym czasie staram robić sobie grafikę i inne rzeczy na zaś - wiecie o co chodzi.
Wpadłem także na pomysł, aby założyć darmowe forum i opisze na przykładzie, po co mi one: (załóżmy, że zawodnikiem meczu został Rooney)
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEKlikając w ten odnośnik, przechodzicie do tej darmowej strony, i tam właśnie będą np. moje karty graczy, o których wspominałem w moich poprzednich karierach, ale z braku czasu nie mogłem ich wykonać. To będzie po prostu zbiór informacji o zawodniku + ilość spędzonych minut na boisku, bramek, fauli i takie ****rele. Można powiedzieć, że połączone ML z BaL. Co o tym sądzicie?
No i oczywiście dział "Fergie time!", gdzie będą moje wszystkie artykuły, które będą także tutaj, lecz w karierze będę starał się odnosić do poprzednich rzeczy bardzo często, więc nowi czytelnicy będą mogli się zapoznać, np. z historią United i innymi rzeczami. Brzmi do co najmniej dziwnie, ale w mojej teorii, którą mam w głowie wygląda to wyśmienicie.