Dział Ogólny > PES 2013

Film prezentujący hiszpańskie stadiony w PES 2013.

<< < (9/14) > >>

mpoesp:
Za kilka dni będzie pełna wersja, więc już nie narzekaj. Może to jakaś polityka przeciwko piratom... :P

longfly:
co do dema to prawda i przed zakupem i tak musze sprawdzic ostateczny kod i gameplaj konami albo niz nie zmienilo albo polecialo w kulki

Ciekawi mnie jak bedzie u nas zaopatrzenie wygladalo- mediamarkty tesko auchan carrefour nie wiem jakis rtv awans badz inna siec

pewno jakiejs mega promocji nie bedzie cena standardowo kolo 109 minimum

surma90:
co nie narzekaj?ogarnij sie chlopie mialo byc 2 wersje demo,2 miala byc blizsza wersji finalowej,ja mam kupic pesa po zagraniu w demo nr1? wiec powiem sory ale nie,bo demo nr 1 bylo bardzo slabe jesli taka bedzie pelna wersja to nie kupie jej napewno

mpoesp:
A co za problem ściągnąć pełną wersję i zobaczyć 100% kodu? A jak już tak bardzo chcesz demo nr 2 to mam dla Ciebie złą wiadomość, bo od dema nr 1 za bardzo się nie różni. Kilka błędów poprawionych, sędziowie poprawieni, i jest trochę szybciej. Także wracaj do Fify :]

Lukaszeq:
Z całym szacunkiem mpoesp ale nie da się Ciebie czytać. Nastawienie cały czas anty, jak ktoś coś powie na pesa nie najlepszego to wychodzisz z założenia że to super ekstra FAN FIFY i przyszedł tutaj tylko pohejtować. Przejrzyj na oczy co robi Konami i dopiero naskakuj na innych jeśli znajdziesz argumenty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej