Dział Ogólny > PES 2013

Film prezentujący hiszpańskie stadiony w PES 2013.

<< < (10/14) > >>

mpoesp:
Bo niektórzy mają tu takie problemy, że... Za kilka dni może sobie sprawdzić 100% kodu, to ten narzeka, że nie wyszło demo nr 2 na PC. Widzę co robi Konami, i pod względem gameplayowym zrobiło w tym roku na prawdę wiele. Dużo więcej niż Fifa. Niestety dużo osób tego nie widzi, albo może inaczej, nie chce tego widzieć... Mówienie, że PES 13 jest słabszy niż np. PES 12, lub, że nic nie zrobili, to chyba trochę przesadzacie.

radoskoor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo niektórzy mają tu takie problemy, że... Za kilka dni może sobie sprawdzić 100% kodu, to ten narzeka, że nie wyszło demo nr 2 na PC. Widzę co robi Konami, i pod względem gameplayowym zrobiło w tym roku na prawdę wiele. Dużo więcej niż Fifa. Niestety dużo osób tego nie widzi, albo może inaczej, nie chce tego widzieć... Mówienie, że PES 13 jest słabszy niż np. PES 12, lub, że nic nie zrobili, to chyba trochę przesadzacie.

--- Koniec cytatu ---

Tydzień i po krzyku.  ;)

surma90:
Łukaszek nie ma o czym mowic gosc to ogranicznik,net hools siedzacy calymi dniami na kompie ogarnij sie gosciu nie wiem po co to robie ale cos ci wytlumacze,ostatnia fifa w jaka gralem to 2005 pozniej juz tylko pes,rok w rok orygnial i zabawa na pesleague, i nie pieprz mi zebym sobie poczekal,bo nie mam zamiaru w ciemno wydac kasy jak nie wiem jak gra wyglada,zreszta po co ja wogole pisze jak do twojego ptasiego mozdzka nic nie dociera, ogranicznik i tyle,nie pierwszy i nie ostatni ktory jesli ktos napisze zle slowo o pesie wygania na forum fify itd,stary place i wymagam i kazdy moze pisac co mu nie pasuje,bo to nie jest promocja gry a przedstawianie swojego zdania,wyobraz sobie ze cale forum napisze ,jest super' wiec po co bylby ten temat?chodzi o fakt konami dalo info o demie nr 2...a nie wydali go na pc,to jest olewanie gracza,na dobre im to nie wyjdzie

Pendrax:
Koledzy ja grałem już w demo nr2 na ps3 i powiem wam że jest o niebo lepsze od nr1 ponieważ zawodnicy już nie są tacy ociężali i lepsze jest SI;)a player id to naprawdę magia^^

Artur 7:
"powiedz" to graczom PC... ::) ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej