Dział Ogólny > PES 2013

Film prezentujący hiszpańskie stadiony w PES 2013.

<< < (12/14) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGry na konsole i PC są identyczne....

--- Koniec cytatu ---

watpie gralem i widzialem pierwsza roznica jaka zobaczylem to rzuty rozne na PS3 juz nie da sie tak latwo schematem strzelic jak na PC. W ogole szybkosc i rozgrywka jest jakas inna calkowicie inaczej mi sie gralo zawodnicy doslownie przenikali przez siebie nie dalo sie ich przepchnac jak na PC. Gralem z kolegami i przegralem wszystkie mecze kiedy oni sie ze mnie smiali ze sie wymiguje tym ze to inna gra niz na PC zaprosilem ich do siebie na gre.
Byli zdziwieni ze kazdy gladko przegral i sami stwierdzili ze zupelnie inaczej im sie gra na PC.

Ukassiu:
Powtórzę, wersja na PC to dokładnie to samo co na konsolach , a co ty widziałeś to ja już nie wiem...

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŁukaszek nie ma o czym mowic gosc to ogranicznik,net hools siedzacy calymi dniami na kompie ogarnij sie gosciu nie wiem po co to robie ale cos ci wytlumacze,ostatnia fifa w jaka gralem to 2005 pozniej juz tylko pes,rok w rok orygnial i zabawa na pesleague, i nie pieprz mi zebym sobie poczekal,bo nie mam zamiaru w ciemno wydac kasy jak nie wiem jak gra wyglada,zreszta po co ja wogole pisze jak do twojego ptasiego mozdzka nic nie dociera, ogranicznik i tyle,nie pierwszy i nie ostatni ktory jesli ktos napisze zle slowo o pesie wygania na forum fify itd,stary place i wymagam i kazdy moze pisac co mu nie pasuje,bo to nie jest promocja gry a przedstawianie swojego zdania,wyobraz sobie ze cale forum napisze ,jest super' wiec po co bylby ten temat?chodzi o fakt konami dalo info o demie nr 2...a nie wydali go na pc,to jest olewanie gracza,na dobre im to nie wyjdzie

--- Koniec cytatu ---
Jedyny argument dlaczego nie kupuje puki co Pesa. Sorry panowie. Było zapowiedziane demo. Jeśli jego nie będzie to ewentualnie poczekam na key z allegro za pół ceny, bo to nie ma sensu. W tamtym roku spokojnie wydali demo, a w tym roku im się "przejedli" gracze PC

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowtórzę, wersja na PC to dokładnie to samo co na konsolach , a co ty widziałeś to ja już nie wiem...

--- Koniec cytatu ---

ja nie bede sie powtarzal bo juz pisalem co widzialem ;]

Ukassiu:
Może miałeś wgranego patcha? ustawiona szybkość gry na + 2 czy coś innego . Zrozum, PES na wszystkie platformy jest identyczny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej