Dział Ogólny > PES 2013
Film prezentujący hiszpańskie stadiony w PES 2013.
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże miałeś wgranego patcha? ustawiona szybkość gry na + 2 czy coś innego . Zrozum, PES na wszystkie platformy jest identyczny.
--- Koniec cytatu ---
wiesz co ja nigdy nie uzywam zadnych patchy a na tym na sonce tez zadnych nie bylo
predkosc taka sama byla ustawiona
niestety nie moge sie z Toba zgodzic bo wiem co widzialem trzezwy bylem :D
owszem ta gra jest taka sama do puki pozostajesz w menu, a grales w PESa na wszystkich platformach ?
wez sonke przyjedz do mnie zagramy kilka meczy jestem w stanie zalozyc sie z Toba o 500zl
ze znajde co najmniej 3 znaczace roznice w rozgrywce.
Nawet teraz jak wlaczylem sobie filmik na youtube z meczu na PS3 to widze roznice.
adam1919:
gra na PC jest taka sama jak na konsole nie wiem po co dyskutujesz jak nei masz racji, a to co widzisz, to twoje przywidzenia, inaczej się gra na monitorze powiedzmy 19cali a inaczej na TV powiedzmy 40 cali, do tego komp moze lekko zamulać grę.
Kowal1991:
czy to nie miał być wątek o hiszpańskich stadionach w pesie ;D?
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgra na PC jest taka sama jak na konsole nie wiem po co dyskutujesz jak nei masz racji, a to co widzisz, to twoje przywidzenia, inaczej się gra na monitorze powiedzmy 19cali a inaczej na TV powiedzmy 40 cali, do tego komp moze lekko zamulać grę.
--- Koniec cytatu ---
Konami tobie powie, że dostaniesz grę HD 4D to też im uwierzysz
adam1919:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKonami tobie powie, że dostaniesz grę HD 4D to też im uwierzysz
--- Koniec cytatu ---
wersja na PC to jest zwykła konwersja z konsol. Wersje te nie różnią się niczym.
Nawigacja
[#] Następna strona