na więcej ta gra nie zasługuje , nie dam sobie zamydlić oczy fajerwerkami podczas gdy kontrolowani przeze mnie gracze odwalają maniane i ja nie mam na to wpływu .... ten sezon znowu należeć będzie do Fify
Pisma branżowe, które zajmują się tym profesjonalnym ocenianiem gier wystawiają wysokie oceny, śmiało mówią, że PES wraca do korzeni i jest najlepszym dziełem Konami od czasów pamiętnej szóstki.
Ludzie, którzy pracują w oficjalnych pismach poświęconych PC, X360, PS3 itp,, którzy grali w PES-a zanim kolega wiedział jak się trzyma pada i mają ogromną wiedze o grach wystawiają najniższą ocenę 8.5 (nie biorę szmatławca o nazwie "Metro" pod uwagę, który dał 7 ).
Mnożą się kolejne oceny pt. "9.1", "90%", a wg, szanownego kolegi i jego poprzednika, który raczył dać także "5", bez większego uzasadnienia, najlepszy PES od czasów "szóstki" zasługuje na ocenę "5" bo tak, bo mi się źle gra i nieważne, że innym się dobrze gra, gdyż "kontrolowani przeze nie gracze odwalają manianę i ja nie mam na to wpływu" -
"Ten sezon znowu należeć będzie do Fify" - owszem, będzie, ale nie dzięki grywalności, dzięki przyjemności płynącej z gry, ale dzięki milionom wydanym na reklamy i licencje.
Mnie i 90% ludzi tutaj obecnych demka dały najwięcej radochy grania od dawien dawna, więc za samo demo ocena 8.5 jest świetna, a jak pogram z 50 razy w pełniaka, to zapewne się podniesie o pół do jednego punktu, więc wasze '5" to z kapelusza wzięte ( że nie użyję innego słowa zamiast kapelusza) nie wiadomo co. Z całym szacunkiem. Dziękuję za uwagę
Post był tak jakby na temat ocen PES-a, więc chyba może zostać