Dział Ogólny > PES 2013

Oceny i recenzje Pro Evolution Soccer 2013

<< < (8/17) > >>

gooose:
Nie wydaje wam się ze żeby ocenić grę to trzeba przejść każdy tryb potem pograć w sieci wtedy się zastanowić  czy chce mi się w nią jeszcze grac.
Ciekawe kiedy recenzenci to zrobili zastanawialiście się?
Ja zagrałem parę razy w fight night champion u kumpla gra niby fajna kupiłem sobie przeszedłem tryb kariery i gra do szuflady a oceniana na 9.

Od siebie dodam z 13 to odświeżona 12 nie ma tu nic nowego ani wciągającego.

"Seabass : "PES 2013" będzie zupełnie inny "

Sebas z was kpi a wy  dalej to kupujecie.
Skoro pisał ze będzie zupełnie inny czyli stary nie był za dobry a zrobili prawie identyczna gre - bezsens.

TureckiRumun:
A kiedy Seabass to powiedział.. bo z tego co kojarzę to trochę czasu już przy 13 nie pracuje on :P

NexaT:
A tak w ogóle, to dlaczego go wywalili?

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA tak w ogóle, to dlaczego go wywalili?

--- Koniec cytatu ---

nie wywalili tylko ponoć (tak mi się wydaje, że kiedyś takie info było) on został przeniesiony do pracy nad PES 2014, a szansę przy PES 2013 dostał Kei Masuda

Miecho:
Jaką durną opcją jest to kiedy gramy ML i przykładowo mecz jest w sobotę, a przed dzień czyli w piątek większość graczy gra w reprezentacjach. I kiedy mam wybierać skład to jakieś 90% jest zmęczona. Nijak ma się to do rzeczywistości by grać spotkanie ligowe nazajutrz od spotkań reprezentacyjnych. Myślałem, że coś z tym zrobią, bo taka sama sytuacja była w poprzednim Pes'ie.

Szkoda też, że nie zrobiono opcji wyłączenia asystenta przed meczowego, którego nie wiem jak inni, ale ja w ogóle nie czytam i klikam jak najszybciej padem by iść dalej.

Ogólnie mało innowacji jeśli chodzi o grafikę, animację i takie drobnostki jak kwestie trenera czy nowo przybyłych graczy - są takie same jak w 12. Niestety.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej