Dział Ogólny > PES 2013
Oceny i recenzje Pro Evolution Soccer 2013
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaką durną opcją jest to kiedy gramy ML i przykładowo mecz jest w sobotę, a przed dzień czyli w piątek większość graczy gra w reprezentacjach. I kiedy mam wybierać skład to jakieś 90% jest zmęczona. Nijak ma się to do rzeczywistości by grać spotkanie ligowe nazajutrz od spotkań reprezentacyjnych. Myślałem, że coś z tym zrobią, bo taka sama sytuacja była w poprzednim Pes'ie.
--- Koniec cytatu ---
głupota KONAMI.. :/
MichW:
Jaka porażka. Zacząłem ML Wisłą w 2.Bundeslidze. Przegrałem pierwsze 4 meczy po 0-2. Oczywiście całą karierę gram na Super Starze. Później wygrałem jeden mecz 3-1 i grałem mecz z BVB. Nie wiem czy komp sobie odpuszcza specjalnie, czy co, ale to, że wygrałem 6-3 (prowadząc 2-0 i 4-2) to spore przegięcie
(Chyba, że ten trening strzelecki który kupiłem za 200 GP czyni takie cuda :o)
Koziom:
Może po prostu zajebiście Ci poszlo?
kuba.10:
Moim zdaniem, to PES 13 nie różni się zbytnio od 12, ale zmiany są, i to takie, które sobie bardzo cenię (Liga brazylijska YEAH!)
+Liga brazylijska
+Poprawione zachowanie bramkarzy
+Poprawione zachowanie obrońców
-Mało przejrzyste menu
-Słabo przejrzysty wybór drużyn
To takie małe podsumowanie 13. Są to moje oceny, jeśli Ci coś nie odpowiada, napisz. Przedyskutujemy to ;D
pikusix1:
Zmiany zmianami, ale mi się najbardziej podoba to, że... w PESie 12 jak obrońca podnosił rękę, to wiadomo było, że będzie spalony. W tym roku jest inaczej -> Obrońca podnosi rękę, ale nie zawsze jest spalony i można się nieźle pomylić patrząc na obronę.
Mała zmiana a jak cieszy :D
Nawigacja
[#] Następna strona