Dział Ogólny > PES 2013
Oceny i recenzje Pro Evolution Soccer 2013
mateusz9966:
Konami zjeeeebało strasznie.. w demie sędzia wracał do do faulu po akcji i karał żółcią.. tu tego nie ma..a kosy szły równo.. żałosne...
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZmiany zmianami, ale mi się najbardziej podoba to, że... w PESie 12 jak obrońca podnosił rękę, to wiadomo było, że będzie spalony. W tym roku jest inaczej -> Obrońca podnosi rękę, ale nie zawsze jest spalony i można się nieźle pomylić patrząc na obronę.
Mała zmiana a jak cieszy :D
--- Koniec cytatu ---
dokładnie bardzo dobra zmiana.
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZmiany zmianami, ale mi się najbardziej podoba to, że... w PESie 12 jak obrońca podnosił rękę, to wiadomo było, że będzie spalony. W tym roku jest inaczej -> Obrońca podnosi rękę, ale nie zawsze jest spalony i można się nieźle pomylić patrząc na obronę.
Mała zmiana a jak cieszy :
--- Koniec cytatu ---
No trzeba się do tego przyzwyczaić bo teraz to myślę że jest spalony a tu akcja idzie dalej.
NexaT:
Też to zauważyłem, dobra zmiana. ;)
--- Cytuj ---Konami zjeeeebało strasznie.. w demie sędzia wracał do do faulu po akcji i karał żółcią.. tu tego nie ma..a kosy szły równo.. żałosne...
--- Koniec cytatu ---
To chyba gramy w inną grę.
Grzegorz1321:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKonami zjeeeebało strasznie.. w demie sędzia wracał do do faulu po akcji i karał żółcią.. tu tego nie ma..a kosy szły równo.. żałosne...
--- Koniec cytatu ---
Wow? ja jakoś tego nie widziałem to w jakiego ty Pesa grałeś że tak było? bo ja chyba grałem w innego ;p
Nawigacja
[#] Następna strona