Wywiad z trenerem Sunderland'u !.Dziennikarz : Dzień dobry , mógłbym zadać parę pytań ?.
Dreamis : Dzień Dobry , tak.
Dziennikarz : A więc wie pan , że trudno będzie utrzymać się na podium w lidze ?.
Dreamis : Ja to muszę wiedzieć , Gonią nas takie kluby jak : Swansea City,Newcastle United i jeszcze taki Manchester City który bez Ligi Mistrzów ,chyba będzie nikim po tak słabym sezonie.
Dziennikarz : Media huczą o tym że pan Coutinho nareszcie coś strzela i zaczyna się spłacać , co pan o tym sądzi ?.
Dreamis : Ten młody zawodnik musiał się za klimatyzować co do drużyny, myślę że będzie jeszcze więcej bramek w jego wykonaniu i forma będzie rosła .
Dziennikarz : Gorzej spisuję się pan Ter Stegen który nie popisał się w paru meczach , a tak pan na niego nalegał dlaczego ?
Dreamis : To jest młody i dobry zawodnik wierzę w niego lecz boryka się z problemami rodzinnymi i nie chciałbym gadać o tym. Jak na razie Mignolet zostaje przy 2 słupkach.
Dziennikarz : Będą jakieś transfery które nas mogą zaskoczyć ?.
Dreamis : Mam paru piłkarzy na oku ,lecz nie mogę tego powiedzieć publicznie bo nie chce wywołać spekulacji na temat , że mój piłkarz zostanie rezerwowym i tego typu.Zaskoczyć ? myślę że nie.
Dziennikarz : Chciałbym jeszcze o coś spytać .
Dreamis : A niech pan pyta.
Dziennikarz : Doczytałem się w gazetach że był pan na meczu Fc Basel'u i szukał pan piłkarzy.
Dreamis : Tak miałem parę dni wolnego , więc poleciałem do Szwajcarii szukać utalentowanych piłkarzy , dalej nie będę się wypowiadał na ten temat bo nie mogę .
Dziennikarz : Bardzo dziękuję za skromny wywiad. Niech panu się wiedzie na stołku trenera.
Dreamis : Dziękuje , do widzenia.
Dziennikarz : Do widzenia.
_______________________________________________________________________________________________________
Pierwszy raz pisałem wywiad i na pewno są błędy bo jestem dyslektykiem .Z góry wszystkich przepraszam.
Dreamis.