Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
dejwid7777777:
Witam mam problem ,chciałbym wgrać korki do pes 2013 ściagnete z neta , tylko nie chciałbym instalować żadnego patcha chciałbym pozostać przy wersji starowej ,jak to zrobić? Proszę o pomoc, z góry dziękuje za odp.
Nie pisz czerwoną czcionką i po co taki rozmiar? Przywróciłem do normalnej formy, jak ktoś będzie wiedział jak Ci pomóc to to zrobi.
Nie twórz dodatkowych wątków, tamten osobny zamykam.
hose444
dejwid7777777:
w porządku
i posta pod postem też nie piszemy - oj, widzę kolego, że regulamin się kłania :)
hose444
przemo45:
Witam mam problem z patchem a mianowicie ,,Poprawka nie może byc zainstalowana przez usługę Instalator Windows ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu"
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Witam mam problem z patchem a mianowicie ,,Poprawka nie może byc zainstalowana przez usługę Instalator Windows ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu"
--- Koniec cytatu ---
Jesteś pewien że pobrałeś odpowiedni patch ? Są dwa wydania, dla DVD i Steam. Ściąga się dla wydań DVD (pierwsze od góry) - jeśli nie grasz na Steam.
fluent:
Cześć
Mam takie pytanie.
Czy jest możliwość bez instalacji patcha typu ekstraklasa mod czy t - mobile ekstraklasa, tylko żeby dodać ligę Polską, drużyny, zawodników, stroje itp ?
Po prostu mój laptop chyba nie daje rady z patchami i wyskakują błędy... A chciałbym móc pograć sobie polską ligą. Z nowym pesem 14 już na 100% laptop nie da rady, nawet nie próbuję.
Dajcie znać
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona