Sprawdz sobie (core tempem)czy przy takiej pracy procesora nie grzeje sie...bo u mnie też tak miałem co doprowadziło aż do zmiany systemu z Visty na xp.
Witam wszystkichWszystko smiga az milo ale mam pytanko gdzie jest opcja grania w lige (jak bylo w PES 12) np hiszpanska ??bo mam lige mistrzow ,puchary ,mecz tow. itp a nie mam opcji grania w lige....
nie ma
No nie gadajcie, kolejna rzecz którą wyrzuciło KONAMI? Czy ich pogięło totalnie?
Witam wszystkich,Mam mały problem z nowym PESem.Otóż w ustawieniach dotyczących Picture Quality zaznaczam High, oczywiście mój laptop spełnia wszystkie wymagania sprzętowe.A podczas meczu obraz wygląda następująco: REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakość piłkarzy, boiska, bramek, linii pozostawia wiele do życzenia, domyślam się że gra nie uruchamia się na najwyższych detalach. Czy macie jakieś pomysły co jest nie tak?
A ja powiem wam, ze pes wywala mi do windowsa, zarowno wersja skidrow jak i proper reloaded, demo 2 tez mi wywalalo w tym samym momencie, a to chyba przez to,ze mam windowsa 8 bete . Jak myslicie?
Chłopaki jak można zagrać mecz rankingowy, ale po przez wejście do lobby.Gdzie jest chat w tej grze, wciśnięcie prawego analoga go nie włącza. Niby w tej części jest jakiś widget, ale ja tego nigdzie nie widzę.
mam jeszcze jedno pytanie, czy na patchu od PESEDIT można grać online?
Sprawdź czy na 100% masz na najwyższych i sprawdź, czy masz wysoką rozdzielczość.