Na moj problem ? Wez ty czlowieku, otworz oczy i zobacz. Wiekszosc ludzi, nie otrzymuje zadnej pomocy od was i od innych. Pokory ? Dla ciebie zwlasza moze ? Gorszego admina od ciebie, to ja nie widzialem. Zawsze sie prules, jak jakis przymuł, kiedys chyba miales nick Lukasz czy jakos tak, tez sie zachowywales jak jakis dzieciak sapiacy sie do kazdego. Aha i jeszcze jedno, czytaj ze zrozumieniem "znajdz lepsze forum". Napisalem ci, ze jestem tu tylko ze wzgledu na rozgrywki pesleague, a forum to jeden wielki przekręt i gowno. Wiec to ty raczej miej pokory i nie mowie tu , ze do mnie ,tylko do innych.
Nie dostaje pomocy tzn.? Czy to jest forum charytatywne? Jeśli ktoś wie, to komuś pomaga, jeśli nie wie to nie pomaga, to jest chyba proste? Piszesz tak, jakby ktoś dostawał tu pieniądze i miał nakaz wiedzieć jak pomóc tobie z twoim problemem. Jakoś nie widzę byś przynajmniej starał się pomagać innym tu, a sam wymagasz nie wiadomo czego.
Poza tym nie jestem adminem to po pierwsze a po drugie jeśli uważasz, ze jestem najgorszy to twoje zdanie, masz do niego prawo. Nie ważne, że jako jedyny na 30tyś osób tu obecnych, ale masz.
Nie jesteśmy tutaj pracownikami na etacie, robimy co możemy, a jeżeli Ciebie to nie satysfakcjonuje to twój problem. Ewentualnie skarga do mściciela czy belze na mnie. Proszę bardzo nie ma nic sobie do zarzucenia.