0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ktoś mi powie czemu nie mogę zakupić piłkarza od 2 dni? wiem co to znaczy po angielsku, że został przekroczony próg finansowy jeśli chodzi o zakupy ale kiedy mi to zniknie? bo nigdy takiego czegoś nie miałem w master league.
Prosze o pomoc. Od paru dni, calyu czas. Czasem mi dziala, a czasem nie dziala klawitura w menu pes'a. Odpali mi gra i w Menu nic sie nie da przerzucac klawitura wyboru itp. po prostu mi nie dziala w menu Pes'a. Przeinstalowywalem gre i troche podzialalo i dalej to samo. Antywirusa to nie jest wina, bo juz patrzylem ... Ma ktos jakis pomysl ? bo mnie to wkurwia.
a to po zalogowaniu do online tak ci się dzieje??ja mam tak ze jak auto-login mi wyskakuje i wpisze kod i łączy się z serwerem i tak jak mówisz gra się wiesza i niemożna nic zrobić...trzeba zakończyć w procesach i jeszcze raz włączać...to tez nie wiem dlaczego to tak...a co do pomocy ze strony innych to daj spokój...
siemka wlasnie kupilem pesa 13 i przy probie przejscia do trybu online testuje siec jakies 5 sec a potem crash i wystapil problem z gra i program zostanie zamkniety skopiowalem opis problemu ponizej.reinstalowalem stery grafy jak narazie nie pomoglo........prosze o pomocbardzo bym byl wdzieczny za pomoc powtarzam pytaniePodpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: PES2013.exe Wersja aplikacji: 1.0.0.0 Sygnatura czasowa aplikacji: 50237958 Nazwa modułu z błędem: StackHash_0a9e Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 00000000 Kod wyjątku: c0000005 Przesunięcie wyjątku: 00000000 Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 0a9e Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Dodatkowe informacje 3: 0a9e Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji: REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline: C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt
Do adminow : I na cholere zalozyliscie, te "Pseudo wątki", skoro co 1 post, to inna osoba zadaje pytania, a j ebanej odpowiedzi zadnej. Gowno , a nie forum. Tyle w temacie. Chcecie to mnie banujcie. Wy ****. D upa ,a nie forum. 0 pomocy.
Pomoże ktoś czy nie??? gdy chce się zalogować to wraca mi do menu głównego co z tym zrobić??? nie chce wcale wyszukiwać mi serverów tylko odrazu wraca po wczytywaniu do menu