@utiNiestety ale Konami zmienia co wydanie wiele elementów i o to co pytasz nie ma już od PES2008 jak dobrze pamiętam.
Jedynie możesz zagrać jak już pisano ponownie tymi samymi drużynami.
A jak chcesz tak jak opisałeś to pozostaje ci tylko gra Pucharowa.
I żaden Patch tego nie zmieni, musiała by nastać ingerencja w kodzie gry itd. itp.
Czasy się zmieniają i nic nie trwa wiecznie, a Konami słucha się osób co nie znają się na piłce i chcą dodać swoje widzi misie bo im by się lepiej grało.
A jeszcze odnośnie do pytania o zmiane kamery, to jak ją ustawić aby nie była tak pochylona tylko prosto? Bo jak jest prosto to mi się lepiej gra.
Programem do zmiany kamery (w dziale Tools), gdzie możesz też sam sobie ustalić kamerkę jak ma być wedle własnego upodobania.
Witam wszystkich.
Mam problem z Pesem, z którym się spotykam pierwszy raz. Co gorsza przejrzałem prawie całe forum i nic nie znalazłem.
Mam oryginał, instaluje i w grze jak zaczynam mecz i gram na lewej połowie (atakuje na prawa) kiedy naciskam "wyjście na pozycję zawodnika" biegnie on w stronę mojej bramki...Odinstalowywałem i zainstalowałem innym mijescu i to samo... Dziwne jest to, że w drugiej połowie (kiedy atakuje na lewą strone) jest okej...I kolejny problem dotyczy powtórek bramki, których nie moge obsługiwać, bo się cofają automatycznie...
Kto ma jakakolwiek sugestie, pomysł, prosze o pomoc. Pozdrawiam
Ustaw najpierw odpowiednio pada w settings (nie w grze).
Możliwe że masz wadliwego pada. Albo grasz na jakimś dodatku (patch) co ma błędy.