@Phantom_Greg
Jak nabijasz te punkty? W ML online czy w exibitions match skaczesz w rankingu ?
gram głownie normalne ranking match, ale najlepiej punkty idą w competition online. Tam zdobyłem sporo. Jedyne jednak co mnie w**rwia to piepszeni oszusci i konami, które znowu dało dupy pod tym wzgledem. Gram sobie meczyk, rozwalam a tu taki pacjent laguje połączenie i mecz jest przerwany bez straty punktów, no żal. A dzis moja złość siegneła zenitu jak grałem turniej online. Ładnie sie zakwalikowałem, mecze 1:8 i 1:4 wygrane. Gram półfinał i juz w 1 połowie wygrywam 3:0. No i oczywiscie je**ny leszczyk zlagował połączenie. Mecz przerwany. i sobie mysle, co teraz. A tu ku mojemu zaskoczeniu było tak jak powinno byc, czyli uznało moją wygraną i walkower. To sobie mysle, hmm to czemu na zwykłych ranking meczach tak nie ma. I sobie spokojnie czekam na, aż drugi półfinał zostanie dokonczony, a by zagrac finał. I co, HWD konami, bo nie wiadomo czemu nagle zamiast finału mam komunikat, ze turniej sie zakonczył, a ja jestem 2. Przeciez mecz sie nawet nie zaczął, o co chodzi?!?. Prawdopodobnie jakis zbugowany algorytm jednak wykluczył i mnie przez te rozłączenie drugiego gracza w moim półfinale. No chora sprawa. Co dziwne, w profilu nie pokazało mi porazki (z meczu którego nie było), ale zabrało 8 pkt tak jakbym przegrał. Zeby sytuacja była jeszcze dziwniejsza to pomimo rzekomego zajecia 2 miesca nie dostałem bonus rating. Absurd goni absurd. Wczoraj rowniez zostałem przewalony, ale w inny sposób. Jak wiadomo w competition online, aby wejsc do 16 liczy sie druzyna jaką gramy. Wiekszosc osób bierze real i pomimo 3 zwyciestw nie wchodza, bo jest za duzo graczy tej samej druzyny i trzeba nastukac sporo bramek. Wiec biorę sobie znacznie mniej oblegany manchester city, aby mniec wieksza pewnosc wejscia do "16" z gorszym bilansem bramek. No i ok, gram 1 mecz i koles grajacy realem sie rozłacza. Dostaje 3:0 walkower dla mnie. Sprawdzam i dziwna sytuacja, bo pokazuje, ze wygralem, ale niby to ja gram realem a on city. Mysle sobie, głupi bład i gram dalej. Wygrywam kolejne 2 mecze. Bilans bramek taki sobie, ale akurat grajac city bym wszedł. Ku mojemu zdziwieniu patrze a rankingu jestem jako gracz realu?!?, W profilu mam 1 zwyciestwo jako real (te 1) i kolejne city. Jako, ze niby gralem realem dalej nie wchodze (za słaby bilans). Po prostu rozwalają mnie takie sytuacje. Mamy juz prawie 2013 rok, a konami leci w kulki pod tym wzgledem potwornie. Czy tak ciezko wgrac jakis algorytm, który by sprawdzał u którego gracza nagle polączenie sie na maxa loguje i wywalac pacjenta dając walkower uczciwemu graczu .... no, żenada
ps. gram na ps3. Podzielcie sie uwagami, czy takie kwiatki są tez na pc i x360