Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
erni13:
U mnie patch działa,są składy itp. Ale nie ma strojów, herbów, niczego nie ma. Cos z kitserverem?
IDareKI:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENic nie śmiga. Uruchamiam przez selector i jest "program Pro Evolution Soccer 2013 przestał działać"
--- Koniec cytatu ---
Już działa, wina leżała po stronie antywirusa.
erni13 - myślę że wina leży po stronie pesedita, może nie attachowałeś managera?
ArekMU:
Witam!
Mam mega problem.. Kurcze zainstalowałem pesa, zainstalowałem patcha 1.0 włączam grę wszystko ładnie, wybieram drużyny, wszystko pasuje i chcę włączyć wybór składów i wywala mnie do windowsa. Zmieniam drużyny znowu chce skład zmienić i znowu mnie wywala do windowsa. Chcę włączyć mecz bez zmiany składów i też mnie wywala do windowsa! :( Dlaczego tak jest? Proszę o szybką pomoc :/
erni13:
--- Cytuj ---erni13 - myślę że wina leży po stronie pesedita, może nie attachowałeś managera
--- Koniec cytatu ---
Próbowałem, ale jakies errory wyskakują...
kawa-92:
Napiszę jeszcze raz każdemu.
Patcha instalujemy na CZYSTEGO pesa, bez NOBLUR od jenkey, bez CRACKA od SKIDROWA, patch nam wgra cracka z no blur który będzie działał na pewno, jak tak zrobicie to na 100% powinien działać zarówno na reloaded jak i na SKIDROW.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona