Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
willerod9:
a ja z pirackiej zatoki ściągnąłem wersję od skidrowa, ale repack (do 4GB) i śmiga jak ta lala ;)
marcin.kulas1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENapiszę jeszcze raz każdemu.
Patcha instalujemy na CZYSTEGO pesa, bez NOBLUR od jenkey, bez CRACKA od SKIDROWA, patch nam wgra cracka z no blur który będzie działał na pewno, jak tak zrobicie to na 100% powinien działać zarówno na reloaded jak i na SKIDROW.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
kawa zrobiłem tak jak napisałeś i nie działa,pisze że program przestał działać.. jak wgram cracka gra chodzi,patch też,lecz nie ma herbów i strojów które były dodane.. opcje Attach zrobiłem i dalej nic.. gdzie leży problem?
EDIT.
problem rozwiązany ;).. zrobiłem tak jak napisałeś i uruchomiłem grę jako administrator ;)
Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENapiszę jeszcze raz każdemu.
Patcha instalujemy na CZYSTEGO pesa, bez NOBLUR od jenkey, bez CRACKA od SKIDROWA, patch nam wgra cracka z no blur który będzie działał na pewno, jak tak zrobicie to na 100% powinien działać zarówno na reloaded jak i na SKIDROW.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie będzie działać na kartach (co najmniej niektórych) geforce. Nawet jest o tym widziałem wspomniane na forum pesedit. U mnie na lapku gra się uruchamia bez zainstalowanego kitserwera na zintegrowanej karcie graficznej, na geforcie już nie.
adik1692:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzz BAL wywala Cię przy meczach LM?
w wersji od SKIDROWA musisz wgrać plik dt07.img żeby gra nie wywalała, na stronie skidrowa jest fix. Wątpię aby wywalało Cię przez patcha skoro innych nie wywala (nie jest "sfajdolone")
--- Koniec cytatu ---
tak wczesniej zrobilem, (teraz gdy mam RLD Propera to nie ma sensu syfic img) gdy kitserver wylaczylem, to zadnych bledow z wywalaniem nie bylo i chulało jak trzeba..
Pepesi:
Da się jakoś włączyć blura z powrotem? Wydaje mi się, że po patchu go nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona