Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam taki problem: Zainstalowałem PESa z wersji CLONEDVD, potem na czystego patcha, w folderze pojawił się ten crack i plik rld ale jak odpalam PESa to pojawia mi się czarny ekran z ikonką ładowania i lipa. Gra się nie odpala. Potrafi ktoś pomóc ? Czy to wina tej wersji i powinienem RELOADED pobrać ?
--- Koniec cytatu ---
Tylko RELOADED, inne wersje mają random crash'e.
krzysztof:
ma ktos tez problem z plynna gra
herkules84:
a ja mam inny problem.mianowicie po instalacji pesedit 1.0 podczas meczu na niebie mam czerwony "x". to samo mam rowniez na bandach na trybunach.wiecie jak usunac ten problem by byly loga sponsorow, reklam itp. ?
Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Dla mnie to chyba oczywiste że jeśli mój komputer jest za słaby to nie instaluję jakiejś gry, ale tak się jeszcze nie zdarzyło chyba z PESem a kompa nie mam najlepszego (grafika gf 8600gt 256ram i chodzi każda wersja od 2009(, a jeśli gra ma nie działać na jakiś kartach to KONAMI musiało coś sknocić chyba.
--- Koniec cytatu ---
Ehh, może teraz zrozumiecie!:
u mnie PES2013 działa bez zainstalowanego patcha na obu kartach. Z zainstalowanym patchem tylko na zintegrowanej.
Wszystko sprowadza się do tego, że obecny kitserver nie do końca gra ze wszystkimi kartami geforce, z tego co pamiętam przy którymś poprzednim PES było podobnie, do momentu aktualizacji Kitservera
Sanktis90:
Mam Problem w Become a Legend !!!!! Pomocy! Zaczynam kariere become a legend nie stwarzam własnego zawodnika tylko gram orginalnym np: messi i gdy już wszystko wybiore i chce zacząć tryb żeby grać wchodze w Forwart Time potem forwart the date i pokazuje się kalendarz ale tylko na sekunde i czarny ekran i wychodzi mi do windowsa!!! Pomocy!! ogólnie wszystko śmiga tylko z tym mam problem :((
Nawigacja
[#] Następna strona