Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (26/357) > >>

IDareKI:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkawa zrobiłem tak jak napisałeś i nie działa,pisze że program przestał działać

--- Koniec cytatu ---

Na przyszłość żeby inni wiedzieli - jak się pojawia taki błąd to dodajcie pes2013.exe do wyjątków w antywirusie albo wyłączcie antywirusa, u mnie właśnie to był problem, bo antywir blokuje cracka.

Martinso:
Witam, wrzuci ktoś sam plik EDIT z tego Pesedita?
Moje dokumenty - Konami - Pro Evolution Soccer 2013 - Save
Z góry dziękuje :)

robsonnn:
Ja mam taki problem: Zainstalowałem PESa z wersji CLONEDVD, potem na czystego patcha, w folderze pojawił się ten crack i plik rld ale jak odpalam PESa to pojawia mi się czarny ekran z ikonką ładowania i lipa. Gra się nie odpala. Potrafi ktoś pomóc ? Czy to wina tej wersji i powinienem RELOADED pobrać ?

kawa-92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkawa zrobiłem tak jak napisałeś i nie działa,pisze że program przestał działać.. jak wgram cracka gra chodzi,patch też,lecz nie ma herbów i strojów które były dodane.. opcje Attach zrobiłem i dalej nic.. gdzie leży problem?

EDIT.
problem rozwiązany ;).. zrobiłem tak jak napisałeś i uruchomiłem grę jako administrator ;)

--- Koniec cytatu ---

tak, ja opisywałem wszystko pod XP bo taki system mam, w WIN 7, Vista zazwyczaj trzeba jako admin.
I git że działa : )

REJESTRACJA lub LOGOWANIENie będzie działać na kartach (co najmniej niektórych) geforce. Nawet jest o tym widziałem wspomniane na forum pesedit. U mnie na lapku gra się uruchamia bez zainstalowanego kitserwera na zintegrowanej karcie graficznej, na geforcie już nie.

--- Koniec cytatu ---
Dla mnie to chyba oczywiste że jeśli mój komputer jest za słaby to nie instaluję jakiejś gry, ale tak się jeszcze nie zdarzyło chyba z PESem a kompa nie mam najlepszego (grafika gf 8600gt 256ram i chodzi każda wersja od 2009(, a jeśli gra ma nie działać na jakiś kartach to KONAMI musiało coś sknocić chyba.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, wrzuci ktoś sam plik EDIT z tego Pesedita?
Moje dokumenty - Konami - Pro Evolution Soccer 2013 - Save
Z góry dziękuje :)

--- Koniec cytatu ---
Trzymaj
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dodam jeszcze od siebie że chyba od wersji 11 trzeba w antywirze ustawiać aby ignorował pliki z crackami, ja nawet jak instaluję patche od PESedit to wyłączam na czas instalacji ochronę bo bywało tak że mi anulowało inst. Więc polecam innym aby tak robili.
Nie wiem jak w innych antywirysach ale w moim NOD32 robi się to tak:

Ustawienia zaawansowane - wyłączenia - dodajemy tam plik, rld,dll (pes 12) oraz pesXXX.exe, ja mam jeszcze dodane pliki z cracka na obrazie płyty bo nie chciało mi ich kopiować :P

krzysztof:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak, ja opisywałem wszystko pod XP bo taki system mam, w WIN 7, Vista zazwyczaj trzeba jako admin.
I git że działa : )
Dla mnie to chyba oczywiste że jeśli mój komputer jest za słaby to nie instaluję jakiejś gry, ale tak się jeszcze nie zdarzyło chyba z PESem a kompa nie mam najlepszego (grafika gf 8600gt 256ram i chodzi każda wersja od 2009(, a jeśli gra ma nie działać na jakiś kartach to KONAMI musiało coś sknocić chyba. no ja mam geforca 610M 2 gb I INNE GRY CHODZA plynnie na high jak gta 4 rage wiec nie wiem co sie dszieje z ta nowa edycja co gram to mi sie strasznie trzesa nazwiska nad pilkarzami ma ktos jakis pomysl jak temu zapobiec mam windows 7 64 bit
Trzymaj
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Dodam jeszcze od siebie że chyba od wersji 11 trzeba w antywirze ustawiać aby ignorował pliki z crackami, ja nawet jak instaluję patche od PESedit to wyłączam na czas instalacji ochronę bo bywało tak że mi anulowało inst. Więc polecam innym aby tak robili.
Nie wiem jak w innych antywirysach ale w moim NOD32 robi się to tak:

Ustawienia zaawansowane - wyłączenia - dodajemy tam plik, rld,dll (pes 12) oraz pesXXX.exe, ja mam jeszcze dodane pliki z cracka na obrazie płyty bo nie chciało mi ich kopiować :P

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej