Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitajcie, to mój pierwszy post na Tej stronie. Prosiłbym bardzo o pomoc, byłbym naprawdę wdzięczny.
W czym problem?
Zainstalowałem Patcha na czystego Pes'a instalując oczywiście w głównym folderze z grą kliknąłem podczas uruchamiania "Bundelsige" w pesedit.
Problem jest taki że w samej grze mam Transfery ładnie wszystkie i nazwy klubów również wszystkie poprawnie, ale nie mam twarzy, herbów i strojów. Czy mógłby ktoś napisać gdzie popełniam błąd? Lepiej się pewnie znacie.
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
spróbuj w manager.exe dać Attach na pes_2013_100.exe
SoyerDawid:
Tutaj macie ten poszukiwany 4 part :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Oportunista_1991:
Spróbowałem właśnie tak jak radziłeś, wszystko przez "Uruchom jako administrator" i niestety nic nie skoczyło.
Nadal w Pesie mam tylko transfery oraz poprawne nazwy klubów ale nie mam kitsów twarzy i herbów. :/
Czy znacie inne powody dlaczego może tak być?
Krooo:
Siema. Gram w PESa 2013 dłuższy czas ale postanowiłem ściągnąć właśnie sobie Pesedita 5.0... no i się zaczęło... mam PESa ze steam...
jednak jakimś cudem po 4 godzinach udało mi się skopiować grę do nowego folderu, zmienić rejestr, odpalić kitservera i zrobić wszystko jak trzeba...uruchamiam grę... wszystko cacy.... ALE loga zespołów stare, brak logo lig nowych, brak strojów (praktycznie wszystkie są niebieskie/żółte)... o dziwo zawodnicy chyba są nowi i nazwy zespołów są dobre...
Próbowałem detachować i attachować kitservera, przeinstalowałem pesedit 3 razy, uruchamiam jako admin.... nic to nie daje... gra jest, tylko nie wczytuje strojów, logo itd... proszę o pomoc bo już tkwię nad tym od godzin i nic mi już nie przychodzi do głowy :-[
stanek1983:
spoko miałem to samo, bo wersja OF jest stara nie z nowego DLC i patcha nie będzie działało na steam.
Nawigacja
[#] Następna strona