Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
albra:
Spróbuj w moich dokumentach wykasować folder save i ponownie zainstalować patcha jeszcze raz
SoyerDawid:
Witam
Mam pytanie troszkę nie w temacie PesEdita no ale może tutaj otrzymam odpowiedz/poradę...
Otóż zainstalowałem PesEdita 5.0 . I niestety twarz takich zawodników jak Powell czy Buttner wciąż są bardzo tandetne.
Używam PES 2013 Ultimate Editor do zmiany twarzy.I gdy chcę zmienić twarze tych zawodników nie mogę tego zrobic gdyż do ich Face Id czy Hairstyle Id nie są przypisane żadne cyfry.Jakie jest rozwiązanie?
Pozdrawiam
Krooo:
Usunąłem te save'y i dalej to samo, przeinstalowałem też jeszcze raz pesedit i grę przeniosłem i dalej to samo... gra działa, ale w środku tylko niebieskie/żółte stroje, bez logo zespołów... ale z nazwami zespołów i z odpowiednimi zawodnikami... więc brakuje niewiele... ale dalej lipa... >:(
+
Wydaje mi się, że problem leży w kitserverze, bo nie ma różnicy między tym czy jest Attached czy Detached... jest tak samo. Ale nie wiem co na to poradzić.
Krooo:
Dobra, siedziałem znowu trochę czasu i zrobiłem pewne postępy...
1. Wyłączyłem na czas ponownej instalacji antywirusa
2. Po tej ponownej instalacji już nawet nie mogłem wejść do gry, bo po kliknięciu było "Program Pro Evolution przestał działać" i tyle.
3. Szperałem sporo po sieci i spróbowałem uruchomić pes2013.exe w trybie zgodności z windows xp service pack3... i gra działa... są wszystkie loga, stroje, jest muzyka i w ogóle...
ALE...
gra się tnie, jest jakaś taka biała ramka wokół i straszny blurr jest.... więc grać się prawie nie da....
karol9919:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (Klik!)
Nawigacja
[#] Następna strona