Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (329/357) > >>

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJestem trochę zielony w kwestiach 13, więc mam parę pytań. Czy muszę pobierać coś jeszcze oprócz tych 8 partów wersji 5.0 (jakieś DLC czy Konami patch)? I czy w patchu 5.0 jest nowy gameplay?

--- Koniec cytatu ---

Wystarczy sam PESEDIT 5.0 który wszystko zawiera, wrzucałem na poprzednich stronach linki do torrentów i patcha w jednym linku, a co do gameplaya, to nie ma, sam chccę jakiegoś zainstalować, ale nikt nie chce mi powiedzieć jaki jest dobry i działa z nowym PESEDIT :)

Chałwa:
A na piracie działać będzie?

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA na piracie działać będzie?

--- Koniec cytatu ---

Będzie.

Oportunista_1991:
Witam wszystkich serdecznie.

Moje pytanie jest jedno, czy da się zrobić coś ze "statystykami" zawodników? Żeby ręcznie nie musieć zmieniać ich umiejętności żeby o to było bardziej realistyczne?
Nie to żebym miał coś do Barcelony, ale jako Fan Realu zauważyłem że gracze Realu mają znacznie zaniżone statystyki, a gracze Barcy wręcz przeciwnie, ale i np gracze Bayernu mają też trochę za niskie statystyki. I nie mówię tu że wszyscy, bo np. u Robbena czy Riberiego jest ok, ale inni.
Np. Isco z Realu.

Czy jest jakiś dodatek w tych patchu który uaktualni realistyczne umiejętności piłkarzy?
Wiem że ludzie tu mają większe problemy a ten który pisze ja jest głupi jakby nie patrzeć, ale nie ukrywam że mnie to zaintresowało.

Pozdrawiam

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wszystkich serdecznie.

Moje pytanie jest jedno, czy da się zrobić coś ze "statystykami" zawodników? Żeby ręcznie nie musieć zmieniać ich umiejętności żeby o to było bardziej realistyczne?
Nie to żebym miał coś do Barcelony, ale jako Fan Realu zauważyłem że gracze Realu mają znacznie zaniżone statystyki, a gracze Barcy wręcz przeciwnie, ale i np gracze Bayernu mają też trochę za niskie statystyki. I nie mówię tu że wszyscy, bo np. u Robbena czy Riberiego jest ok, ale inni.
Np. Isco z Realu.

Czy jest jakiś dodatek w tych patchu który uaktualni realistyczne umiejętności piłkarzy?
Wiem że ludzie tu mają większe problemy a ten który pisze ja jest głupi jakby nie patrzeć, ale nie ukrywam że mnie to zaintresowało.

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Możesz sobie zmienić statystyki dla realu biorąc je z PSD, za pomocą PES_2013_Editor_v2.0, dla jednego zawodnika przy pomocy tej stronki oraz edytora, robi się to w w klika sekund, jakieś 5 min i masz zrobiony cały Real :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej