Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
kowalsyk:
Witam, mam pytanie, a właściwie problem. Otóż zainstalowałem patcha i w ML wszyscy mają czarne buty. Kilka miesięcy temu też grałem na PESedicie i nie było żadnego problemu, a teraz nie wiem co zrobić. W ustawieniach patcha w switches wyłączyłem boostowanie statystyk a i tak to nic nie zmienia. Wie ktoś w czym jest problem?
ziutek11113:
Może mi ktoś wytlumaczyć dlaczego w LM w PESEDIT, nie mam niemieckich druzyn? ani BVB ani Bayernu, zadnego
druga sprawa, większosc graczy Interu (nie wiem jak w reszcie zespolow) ma czarne rękawiczki. Tak ma być?
kowalsyk:
Jeżeli chodzi o drużyny niemieckie to dziwne, bo powinny być. Na pewno wybrałeś bundesligę a nie którąś z Ameryki? Bo inaczej ciężko zrozumieć.
Co do rękawiczek zimowych to nie widzę w tym nic dziwnego. W niektórych zespołach tych piłkarzy jest więcej, w innych mniej.
ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli chodzi o drużyny niemieckie to dziwne, bo powinny być. Na pewno wybrałeś bundesligę a nie którąś z Ameryki? Bo inaczej ciężko zrozumieć.
--- Koniec cytatu ---
No mi też ciężko to zrozumieć, w selektorze wybieram Bundeslige, rosyjska premier league i Seie B, wchodze w LM i tam gdzie są drużyny LM, nie ma zadnej niemieckiej :-\
Remi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wszystkich serdecznie.
Moje pytanie jest jedno, czy da się zrobić coś ze "statystykami" zawodników? Żeby ręcznie nie musieć zmieniać ich umiejętności żeby o to było bardziej realistyczne?
Nie to żebym miał coś do Barcelony, ale jako Fan Realu zauważyłem że gracze Realu mają znacznie zaniżone statystyki, a gracze Barcy wręcz przeciwnie, ale i np gracze Bayernu mają też trochę za niskie statystyki. I nie mówię tu że wszyscy, bo np. u Robbena czy Riberiego jest ok, ale inni.
Np. Isco z Realu.
Czy jest jakiś dodatek w tych patchu który uaktualni realistyczne umiejętności piłkarzy?
Wiem że ludzie tu mają większe problemy a ten który pisze ja jest głupi jakby nie patrzeć, ale nie ukrywam że mnie to zaintresowało.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Isco po przejściu do Realu powinien mieć od razu 90 ovr ;)
Nawigacja
[#] Następna strona