Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
ziutek11113:
Panowie, potrzebuje jakiegoś prostego narzędzia to wrzucania twarzy, odrazu mówie że PeSBoX_2013_Face_Server_Manager_v1.0 nie chce mi coś dzialac
/
Dlaczego w PESEDIT 5.0 nie mam niemieckich druzyn w LM, mimo że wybralem w selektorze bundeslige?
/
Może polecicie jakiś dobry gameplay działający z PESEDIT 5.0?
Ressgawin123:
Ja pierdziele... jak to odinstalować? Bo to usunęło te dwie ligi pesa (pes we league czy cos) a ja tam mialem swoje druzyny! Jak je odzyskac? Mialem kilka druzyn i po prostu nie chce mi sie od nowa ich tworzyc, szczegolnie ze stracilem meeega duzo czasu na wytrenowanie kazdego z tych zawodnikow. Prosze o pomoc, bo mam te ligi jakies rosyjskie, niemieckie itd, ale moich druzyn nie ma :/
twoja_stara:
koledzy, jest problem. Tak jak kilka postów wcześniej:
są nazwy drużyn + transfery, ale brak strojów ( niebieskie pes konami w większości ) i brak herbów. Patch zainstalowany na czystą wersję pesa. System: windows 7. Jakieś rady ? :-\
L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkoledzy, jest problem. Tak jak kilka postów wcześniej:
są nazwy drużyn + transfery, ale brak strojów ( niebieskie pes konami w większości ) i brak herbów. Patch zainstalowany na czystą wersję pesa. System: windows 7. Jakieś rady ? :-\
--- Koniec cytatu ---
zainstaluj patcha jeszcze raz albo cala gre
twoja_stara:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzainstaluj patcha jeszcze raz albo cala gre
--- Koniec cytatu ---
kolego, właśnie robię to już 6-7 raz ... wyłączałem antywirusa przy instalowaniu patch'a, robię teraz wyjątek da pliku "kload.dll" i nic
Nawigacja
[#] Następna strona