Zawszę gdy coś robię w ML to mnie wywala do Windowsa, mam pobrać jakiś fix czy coś? Bo nic nie znalazłem
Niestety też nie mam widocznych lig Adelante i Npower Championship pomimo zaznaczenia ich w selektorze. Może ktoś pomóc o co chodzi ?
Niunia, usuń plik o nazwie 'unnamed_1977.img' znajdujący się w folderze: "kitserver13/pesedit/img/dt0f"
No problemo. po to tutaj jestem, żeby pomagać (ewentualnie skarcić nieposłusznych) robiłem wcześniej tak jak ty - zaczynałem nową karierę, ale nie zapisywałem jej na początku, przez co nie było autozapisu, lecz gdy chciałem po pierwszym meczu zapisać stan kariery pojawił się komunikat "włączona zostanie funkcja autozapisu. czy chcesz kontynuować ?"co do other teams to zdaje mi się, że zawodnicy będą dostępni do kupienia w ML z grupy "other teams" tak jak drogba czy keita.
Chodzi o to, że jeśli zaznaczysz tę opcję to zamiast other teams, czyli reszty zespołów, masz daną drugą ligę.Czyli przykładowo zamiast Panathinaikos, Wisła, Celtic etc masz 2 angielską, bądź niemiecką bądź hiszpańską
Jesteś Wielki. Pomogło. Super dzięki.
Ja nie mam tego pliku wo gule i wywala cały czas do windowsa. :/
panowie, nie to że coś, ale mały problem jest bo w 1.2 link do hellshare nie działa, odnośnik jest do adf.ly a nie do adresu przekierowującego do downloadu.