Witam. Potrzebuję part 3. Nie mogę go ściągnąć z turbobit.Może ktoś wrzuci go na inny serwer?
Witam państwa. Ściągnąłem Patch 2.1 (wszystkie party) jak to teraz zainstalować?, bo żadnego faq nie zauważyłem.
a ja mam taki problem ze trzeci part z 2.1 za kazdym razem pobiera sie z błędem miał ktoś tak może
Jest już może Premier League z oryginalnymi herbami itp ?
Zapewne macie wersję SKIDROW, która w tym roku nie jest kompatybilna z jakimkolwiek patchem (są wyjątki, ale to baaaardzo rzadko). Musicie poszukać łatki do wersji skidrow, która poprawia to, że patche tj. pesedit czy PESJP będą działać. innym wyjściem jest zassanie innej wersji PESa np.: Reloaded.
Siemka mam problem zainstalowałem wszystko i właczajac gre pisze pes 2013 has not installed ? zrobiłem cos zle ? selectora nie włacze i co teraz ?
Ok spoko a gdzie moge znalesc takiego fixa ?
Kto czyta,nie błądzi. W internecie poszukiwaczu.dt07.
Spoko sciognołem zainstalowałem tak jak koles tam napisał co prawda gra wchodzi ale czekam 100 lat az sie włączy te kółko cały czas sie kreci ale cos nie chce sie właczyc a druga sprawa selector dalej nie da sie właczyc
aa to jak sie robi ? jakas pomoc co trzeba zrobic ? naprawde nie mam czasu szukac gram bo gram zawsze nie było tyle problemu