Musisz pobrać inna wersję od Reloaded.
PROPER-RELOADED sa tylko takie wersje
Czy po wgraniu patcha + fixa + firepatch otrzymaliscie koszulki reprezentacji polski? Bo ja niestety mam tylko te domyslne.
Witam mam mały problem instaluje patcha mam wszystko tylko jest jeden maly problem nie mam bundesligi herby sa ale nie mam zawdnikow i nazw lig gdy klikam w selectorze bundesliga to wyskakuje blad ...edit.bin mogl by mi ktos wrzucic ten plik gdyz nigdzie nie moge go znalezc lub podac jakis inny sposob zeby mi to dzialalo z gory dzieki
Witam."Added switch to use game version 1.00 or 1.01" - rozumiem że można grać w wersje którą się chce? - a czym się różnią?A i po wgraniu patcha nie mam tej ligi argentina?Macie henry w arsenalu i beckham w milanie?
Ale co ty mieszasz PesEdita z FirePatchem ?
Henry i Beckham przecież już nie grają w tych klubach.jak nie grają? Przecież beckham został wypożyczony do milanu przez galaxy a henry podobnie? chyba
Witam znowu ja Wszystko zrobiłem jak mi kazali zainstalowałem nowego pesa patche fix do img dt07 wszytsko super gra weszła ale problem kolejny nie mam herbow i stroi nalezytych
kolego tylko wersja reloaded Cię ratuje, skidrow nie daje rady!