Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (3/359) > >>

arus111:
Witam, nie mogę grać online, wyskakuje mi taki błąd- "please make sure your network settings are configured correctly" - włączyłem już DMZ i dalej nic. Proszę o pomoc

gregory97:
Mam internet 2.5mb i gram coś około 1-2 minuty meczowe i zawsze mnie wywala, a widziałem typa który już ma rozegrane 20 meczy.

OnoMatoPeja:
No niestety, trzeba czekać aż naprawią problemy z połączeniem.
Jedynie możecie się żalić na forum pesfan.com w dziale Official Suppotr Konami odnośnie połączenia, sytuacji (trzeba podać dane łącza).

JesuOtaku:
A komuś z Was przy pierwszym logowaniu na online przez ponad 20 minut wyświetlało się "establishing communications" ? Bo u mnie to trwa i trwa i nie widać końca...

WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam.
mam problem z wygenerowaniem Konami One Time Password Serwise
bez tego nie moge sie zalogowac on line.
w momencie gdy z gry przenosi mnie do przegladarki, loguje sie a tam komunikat
"There are unfortunately, no ONLINE titles that are available for your region. "

jesli ktos wie co robie żle to bardzo prosze o podpowiedz
pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

OTP NIE JEST WYMAGANE do grania... to jest zabezpieczenie przed kradzieżą które konami wprowadziło do swoich produktów chyba w 2010 roku o ile mnie pamięć nie zawodzi...