Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
gregory97:
Ja mam taki problem otóż grałem już chwile w MLO i wyłączyłem, a potem chciałem znowu sobie włączyć i nie moge bo pisze że źle hasło, albo KONAMI ID. U was też tak jest?
hugokiler:
incorrect konami id, konami id pasword or konami one time password service
taki mam komunikat po braku logowania
mam rozumieć, że to wina serwerów....?
gregory 97
poradziłeś sobie??
OnoMatoPeja:
Masz taki komunikat bo podajesz źle Konami ID i Hasło ID
Ja pierd.... ile można to wałkować.... Aż takie problemy z tym macie czy co.... ?
Oczywiście polecam ustawienie automatycznego logowania (czyli ON)... bo inaczej mogą być problemy z logowaniem do online.
Jestem po meczu właśnie. Grałem z jakimś polakiem w Meczu rankingowym. Jakość połączenia jak na mój internet świetna...(opóźnienia lekkie były ale zero lagów praktycznie). No ale nie ma co zachwalać. Grałem w końcu z typem z rodzimego kraju wiec PING był raczej niski. Zobaczy się jak tam mecze z osobami z zagranicy.
Ale chyba uporało się Konami z serwerami....
gregory97:
Tylko że chodzi o to że pierwszy raz wszystko wpisałem i było dobrze, a potem login, hasło i klucz taki sam wpisywałem i już komunikat wyskakuje. Na stronie Konami wpisuje też te same dane i normalnie mi się loguje, a w grze już nie. Zaznaczam nie mam włączonego caps locka czy coś w tym stylu, próbowałem chyba z 50 razy i nadal to samo.
OnoMatoPeja:
Naprawdę to śmieszna sytuacja...
Czy ty za każdym razem jak wyskoczy okno wpisujesz ID/Hasło/Klucz ? To jeśli tak to bez jaj....
Ja takiego czegoś nie mam.
Jak się loguje online to daje tylko przycisk NEXT bo rubryki potrzebne do logowania już są wypełnione. Po za tym zaznaczyłem opcje auto logowania na włączoną (options > settings online > Auto Login na ON). Czyli po włączeniu pesa pierwsze co robi to łączy się z kontem, potem z menu gry.
Jeżeli użyłeś w haśle do konta konami wielkich liter to tak samo wpisuj (wielkości liter w Konami ID też ma znaczenie prawdopodobnie).
I nikt ci nie pomorze, bo niby jak.... ?
Wykasuj cały folder "KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013" tam gdzie się zapisują ustawienia gry i włącz ją od nowa i wprowadzając na spokojnie, pomału dane, sprawdź poprawnie klucz po wpisaniu czy się zgadza i ostatniej opcji OPT nie wypełniaj.
Nawigacja
[#] Następna strona