Grałem wczoraj sobie z pewnym użytkownikiem, on miał ranking większy od mojego dlatego za wszelką cenę chciałem z nim wygrać, pierwszy mecz z nim wygrywałem 4-0 ja Real on Barcelona, przy 44 minucie gra zaczęła lagować, co przez 44 minuty gry nie miało miejsca, konfrontacja się zakończyła z powodu słabego połączenia (wiadomo że to ten koleś coś zrobił żeby nie popsuć sobie rankingu) i ja nie awansowałem w rankingu ani on nie stracił, potem łącze się z kolejnym graczem ale patrze że to znów ten sam co poprzednio, ja Real on Chelsea, wygrywałem do 81 minuty 6-0 ale w 85 znów zaczęło lagować i mecz z powodów złego stanu połączenia zakończył się, i znów ta sama sytuacja ja nic w górę, on nic w dół, ale spadł mi za to ranking uprzejmości z A na B,pamiętam, że jego nick to było coś na końcu z ACB albo ABC 660 "miejsce".
Dzisiaj grałem sobie już z innym użytkownikiem, przegrywałem 1-0, potem remisowałem na 1-1 i gra zaczęła lagować, on dzięki temu wygrał 3-1 a miał słabszy ranking niż ja o 200 pozycji. jego nick to "Ruslanram" mógłby ktoś to złosić, bo co to za przyjemność z gry jeśli oni specjalnie lagują żeby pokonać przeciwnika, to jest idiotyzm i szkoda, że Konami nic z tym nie może zrobić ;/