Witam mam takie pytanie czy jest ktoś w stanie pomóc mi z takim problemem a dokładnie nie mogę się zalogować aby pograć w sieci, kupiłem PES13 już dawno orginalną wersje normalnie się tam zalogowałem powpisywałem wszystko co trzeba wszystko bez problemu grałem sobie długi czas bez problemów i odinstalowałem pesa i zainstalowałem go teraz znowu zrobilem aktualizacje wszytskie bez problemu pobralem wszystko ale mam problem utkwiłem na
Login ID
KONAMI ID Password
Registration Code
Przywracałem już Konami ID i hasła rejestrowałem się jeszcze raz no robiłem już wszytsko co dostępne usuwałem też folder konami bo tam zapamiętuje wszystkie dane CD-keya wpisuje poprawnie i wyskakuje mi ciągle ten sam komunikat
Incorrect KONAMI ID, KONAMI ID Password or KONAMI One Time Password Service
gdybym chyba poprawnie wszystko wpisywał powinno przekierować mnie do następnej opcji wybrania Game ID tzn nicku jaki bede miał w sieci gdy bede z kims grac wiec teraz mam pytanie pewnie game id jest przypisane do klucza i jest nie zmienne ale czy te dane jak Login ID i hasło mozna zmieniac sobie czy musi byc tez takie jak podalem przy pierwszym logowaniu sie w grze bo napewno wtedy wszystko bylo poprawnie zrobione tylko teraz cos zle robie i nie mam pomyslow juz